Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

No Comments Share:

To Ισραήλ ανακοίνωσε γιατί ζήτησε συγγνώμη

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Τζιχάν, ο πτωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου ανακοίνωσε πως πίσω από την συγγνώμη που ζήτησε από την Τουρκία, βρίσκεται η κατάσταση στην Συρία.

Ο Νετανιάχου σχολιάζοντας σχετικά στην σελίδα του στο Facebook έγραψε την φράση πως ¨ Οι πραγματικότητες που αλλάζουν επέβαλλαν να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με τις χώρες στην περιοχή. Η συνεχώς επιδεινούμενη συριακή κρίση είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μας¨

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε πως στην Συρία πλέον έχουν αρχίσει να περνάνε εξελιγμένα όπλα σε διάφορα στοιχεία και πρόσθεσε πως ¨Ο μεγαλύτερος φόβος μας είναι να μην περάσουν χημικά όπλα στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων¨.

Ο Νετανιάχου ανέφερε πως ιδιαίτερα οι ομάδες που βρίσκονται στα υψίπεδα του Γκολάν αποτελούν για το Ισραήλ μεγάλη απειλή, και είπε πως παρακολουθούνε στενά την συνοριακή γραμμή και ότι είναι έτοιμοι να απαντήσουν ενάντια σε κάθε πιθανή εξέλιξη.

Ο Νετανιάχου ανέφερε πως μετά από τριετή διακοπή των σχέσεων με την Τουρκία, αποφάσισε να τις αποκαταστήσει, και είπε πως μέσα σε αυτό το διάστημα έγιναν προσπάθειες για να περατωθεί η κρίση αυτή. Ο Νετανιάχου έγραψε πως ¨Είναι σημαντικό η Τουρκία που έχει σύνορα με την Συρία να είναι σε επικοινωνία με το Ισραήλ¨.

Haber.sol.org 23/3/2013

Previous Article

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΑΜΙ…

Next Article

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *