Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ…

No Comments Share:

Βομβιστής αυτοκτονίας  εξεράγη όταν έγινε έφοδο σε κρησφύγετο

161020161312456745936_2

Στο Γκαζιάντεπ βομβιστής αυτοκτονίας της ISIS, που βρισκόταν σε κρησφύγετο, όταν σήμερα η αστυνομία πραγματοποίησε εκεί επιχείρηση, αυτός προκάλεσε έκρηξη στο γιλέκο αυτοκτονίας που έφερε. Από την έκρηξη έγιναν μάρτυρες τρεις αστυνομικοί των ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας  ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 4 αστυνομικοί και 4 Σύριοι.

Την ώρα που γινόταν η αστυνομική επιχείρηση σε αυτό το κρησφύγετο, ήχοι από όπλα και εκρήξεις ακούστηκαν σε μια άλλη έφοδο που έκανε η αστυνομία σε χώρο 20 χιλιόμετρα από εκεί, όπου βρισκόταν μέλη της ISIS. Στην επιχείρηση αυτή που πραγματοποιήθηκε από δυνάμεις ασφαλείας της αστυνομίας , η τρομοκρατική οργάνωση είχε βαριές απώλειες, ενώ διαπιστώθηκε πως ετοίμαζαν εντυπωσιακά χτυπήματα μέσα στην πόλη. Στις 15 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί συνέλαβαν ένα μέλος της ISIS που έφερε πάνω του φωτογραφίες από διάφορες οπτικές γωνίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλεβιτών και του Τζεμεβί  που βρίσκονται στην συνοικία Ντούζτεπε. Η έρευνα συνεχίστηκε και εντέλει το στέλεχος της ISIS ομολόγησε πως ετοίμαζαν βομβιστική επίθεση κατά του Τζεμεβί (σημ. μεταφρ : ιερός χώρος αλεβιτών).  Μετά από αυτή την εξέλιξη η αστυνομία έκλεισε τους δρόμους γύρω από το Τζεμεβί, ενώ τοποθέτησε και θωρακισμένα οχήματα.

Οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει τους πολίτες τους
Την ώρα που συνεχίζονταν τα μέτρα προστασίας στο τζεμεβί ενάντια σε επιθέσεις από την ISIS, οι ΗΠΑ σε κοινοποίηση τους της 21/9 ανέφεραν πως ενδεχομένως να γίνει βομβιστική δράση σε κάποια καφέ ή εμπορικά κέντρα του Γκαζιάντεπ, προειδοποιώντας έτσι τους Αμερικανούς πολίτες.

…………………..

http://www.dha.com.tr/gaziantepte-patlama_1352574.html

16/10/2016

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΑMΠΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΟΜΠΡΑ ΑΠΟ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

Next Article

OI TOYΡΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *