Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΓΕΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤIΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

0 σχόλια Share:

Στο Μπασάκσεχιρ της Κωνσταντινούπολης εμφανίστηκε ηγέτης τσετσένικης τζιχαντιστικής οργάνωσης που πολεμά στην Συρία !

Αποκαλύφθηκε πως ο ηγέτης της τσετσένικης τζιχαντιστικής οργάνωσης Ετζνάντ Ελ Καβκάζ που πολεμά στην Συρία, ζεί στο Μπασάκσεχίρ της Κωνσταντινούπολης.

abdul_hakim-web1-article-header

Ο Αμπντούλ Χακίμ –ηγέτης της τσετσένικης τζιχαντιστικής οργάνωσης Ετζνάντ Ελ Καβκάζ (Στρατιώτες του Καυκάσου) αποκαλύφθηκε πως ζει στην Κωνστανττινούπολη.

Το The Intercept που μίλησε μαζί του, γράφει πως ο τζιχαντιστής ηγέτης δεν βγαίνει σχεδόν καθόλου από το σπίτι του. Περιγράφεται πως το σπίτι του Χακίμ διατηρείται κρυφό και ότι ο Ματζίν Μαμόν που συναντήθηκε μαζί του μέχρι που ανέβηκε στο ταξί δεν τους είχαν πει την διεύθυνση.

Στο άρθρο αναφέρεται πως στην Κωνσταντινούπολη είναι εύκολο να κρυφτεί κανείς, πως οι τζιχαντιστές που θέλουν να πάνε στην Συρία  εκεί κρύβονται και ότι στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν ¨Χιλιάδες ακόμη Τσετσένοι, Ουζμπέκοι, Καζάκοι και Τατζίκοι¨ που θέλουν να πάνε στην Συρία

Τονίζεται πως το γεγονός πως η επίθεση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης σχεδιάστηκε με Τσετσένους τζιχαντιστές, αύξησε το ενδιαφέρον για αυτούς τους ανθρώπους  και ο Μαμόν προσθέτει πως για πρώτη φορά είχε συναντηθεί με τον  Αμπντούλ Χακίμ στο Άκσαράι το 2014

Ο Αμντούλ Χακίμ του είπε πως ενώ το 2014 έμενε στο Ακσαράι ¨νοιώθοντας άνετα¨, μετά με την αύξηση των αστυνομικών, έφυγε και ήρθε στο Μπασακσεχίρ.

Haber.sol.org  4/9/2016

Σχ : Και φυσικά για όλους αυτούς τους υπανθρώπους της ISIS, Νούσρα κ.α  δεν ξέρει τίποτε η Τουρκία, ε ; …..

Previous Article

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Next Article

Τοῦρκοι (ἀντι)τρομοκράτες

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *