Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

No Comments Share:

Ισχυρισμός γερμανικής εφημερίδας για την ISIS

170120151156005629368_2

H γερμανική εφημερίδα FAZ αναρωτιέται ¨Οι μαχητές της ISIS έρχονται στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας ;¨

Η εφημερίδα Φρανγκφούρτερ Αλγκεμάινε Ζάιτουγκ (FAZ) υποστήριξε πως μαχητές της ISIS έρχονται στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας.

Η εφημερίδα σε κείμενο που φέρει την υπογραφή του ανταποκριτή της στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζει πως μαζί με τους πρόσφυγες από την Συρία φτάνουν στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας. Το άρθρο αναφέρει πως οι Σύριοι πρόσφυγες έχουν κάνει την Μερσίνα πύλη εξόδου προς την Ευρώπη και αναφέρει πως ¨Υπάρχουν σημαντικά σημάδια πως μαζί με τους πρόσφυγες, έχουν έρθει στην Ευρώπη και μαχητές της ISIS¨.

Η εφημερίδα γράφει πως αυτό το επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης Μερσίνας του ΑΚΡ Ισμάηλ Τασπινάρ, ο οποίος υποστήριξε πως στρατιώτες του Άσαντ έχουν έρθει στην Μερσίνα κι έχουν σκοτώσει κάποιους πρόσφυγες.

Στην ερώτηση της εφημερίδας ¨Εάν μπορούν και μπαίνουν στρατιώτες, μαχητές της ISIS δεν μπαίνουν ;¨, ο Τασπινάρ απάντησε λέγοντας πως ¨Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Όταν ένα άτομο δείχνει συριακό διαβατήριο, η Τουρκία δεν μπορεί να τον επιστρέψει πίσω. Πρέπει να τον πάρουμε μέσα. Μόνο εάν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως είναι μαχητής της ISIS τότε ή επιστρέφεται πίσω ή παραδίδεται στην αστυνομία¨.

…………….

DHA  17/1/2016

Previous Article

NTENTE KATA ΦΑΪΚΟΓΛΟΥ

Next Article

ENA ΔΙΠΛΟ ΚΟΥΙΖ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *