Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ…

No Comments Share:

Καλές δουλειές Τουρκία !

image

Η αύξηση ρεκόρ στις εξαγωγές προς την Συρία που συνέβη μετά από το πέρασμα των συνοριακών πυλών με την Συρία στα χέρια της ΙΚΙΛ, στρέφει για μια ακόμη φορά τα βλέματα στις σχέσεις της Άγκυρας με αυτές τις ομάδες συμμοριών. Η οικονομή ¨συνεργασία¨. της ΙΚΙΛ με την Τουρκία, διασφάλισε στην τελευταία αύξηση εξαγωγών προς την Συρία κατά 99%.

Τα στοιχεία των εξαγωγών της Τουρκίας η οποία από την μέρα που εμφανίστηκε η ΙΚΙΛ στην Συρία, λέγεται πως την στηρίζει ξεκάθαρα, δείχνουν πως κατά τον μήνα Αύγουστο η Συρία ανέβηκε 10 σκαλιά στην λίστα των χωρών στις οποίες εξάγει η Τουρκία, φτάνοντας στην 33η θέση.

Έτσι ενώ στο αντίστοιχο περσινό οκτάμηνο οι εξαγωγές προς την Συρία ήταν 574 εκ. $ , φέτος στο ίδιο οκτάμηνο έφτασαν στα 903 εκ. $.
…………
Σε κάποιες από τις εξαγωγές αυτές διαπιστώνεται μια αυξηση 303%, σε είδη οπως οχήματα και ανταλλακτικά, είδη δηλαδή που μπορουν να χρησιμοποιηθούν από την ΙΚΙΛ στον πόλεμο

Η ΙΚΙΛ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Αναφέρεται πως σημαντικό τμήμα από τα 60.000 βαρέλια τη μέρα που βγάζει η ΙΚΙΛ από τα κοιτάσματα που κατέχει, το παίρνουν αγοραστές από Τουρκία. Bυτία που μεταφέρουν πετρέλαιο εισέρχονται στην Τουρκία και πάνε το ακατέργαστο πετρέλαιο στα διυλιστήρια. Υπολογιζεται πως ο ημερήσιος τζίρος του πετρελαιου που πουλά η ΙΚΙΛ στην Τουρκία, φτάνει στο 1 εκ. $.

Η ΙΚΙΛ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ολα τα μέλη των συμμοριών της ΙΚΙΛ παιρνουν μισθό. Με βάση υπολογισμούς η ΙΚΙΛ χρειάζεται ετησίως μόνο για μισθούς περιπου 100 εκ. $. Αν σε αυτά προστεθούνε και τα έξοδα υποστήριξης αποκαλύπτεται πως η οργάνωση διαθέτει μια μεγάλη οικονομία.

Τα μεγαλύτερα οικονομικά στηρίγματα,της ΙΚΙΛ ειναι η Τουρκία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία. Τα χρήματα που στέλνει το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία περνάνε στην Συρία μέσω Τουρκίας. Το μεγαλύτερο οικονομικό έσοδο της οργάνωσης είναι το κέρδος απο τις εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία.
…………

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Όλοι σχεδόν οι ξένοι που μετέχουν στην ΙΚΙΛ, έρχονται μέσω Τουρκίας και εντάσσονται στην οργάνωση. Μάλιστα δίχως κανένα πρόβλημα επιτρέπεται σε μέλη της οργάνωσης όταν τραυματίζονται να περνάνε τα σύνορα, να νοσηλεύονται σε τουρκικά νοσοκομεία και μετά να επιστρέφουν στην Συρία.

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 3/9/2014

Previous Article

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Next Article

ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΡΓΑΤΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *