Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΙΡΑΝ : ¨ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

No Comments Share:

ΙΡΑΝ : ¨ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

Βγήκε η αναμενόμενη ανακοίνωση από το Ιράν

Ο διοικητής των αεροπορικών-διαστημικών δυνάμεων του Ιράν αντιστράτηγος Εμίρ Αλή Χατζιζαντέ ανακοίνωσε σε μια πιθανή επίθεση που θα δεχτεί το Ιράν, θα απαντήσει στοχεύοντας την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία.

Με βάση την είδηση των πρακτορείων Mehr και SNN του Ιράν, ο αντιστράτηγος Χατζιζαντέ μιλώντας σε συγκέντρωση των υπαγόμενων στους Φρουρούς της Επανάστασης πολιτοφυλάκων, κατηγόρησε την Τουρκία σχετικά με το σύστημα αντιπυραυλικής ασπίδας που πρόκειται να ιδρυθεί.

Ο Ιρανός διοικητής είπε πως ¨ Εμείς έχουμε ετοιμαστεί και σε περίπτωση που υπάρξει επίθεση σε βάρος του Ιράν, ως πρώτο βήμα θα χτυπήσουμε την αντιπυραυλική ασπίδα στην Τουρκία και μετά θα κατευθυνθούμε σε άλλους στόχους¨.

Ο αντιστράτηγος Χατζιζαντέ ανέφερε : Το σύστημα αντιπυραυλικής ασπίδας που θα στηθεί στην Τουρκία, δεν είναι του ΝΑΤΟ, αλλά στήνεται με αίτημα των ΗΠΑ και με σκοπό να προστατευθεί το Ισραήλ. Αυτοί για να κοροϊδέψουν τον τουρκικό λαό και την παγκόσμια κοινή γνώμη λένε πως πρόκειται για δουλειά που ζήτησε το ΝΑΤΟ. Στις μέρες μας το Σιωνιστικό καθεστώς (Ισραήλ) τις δουλειές του τις κάνει μέσω των ΗΠΑ, και οι ΗΠΑ τις κάνουν υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ. Παρόλα αυτά ο τουρκικός λαός είναι συνειδητοποιημένος και πιστεύουμε ότι αυτό το έξυπνο έθνος θα αποτρέψει αυτήν τη συνωμοσία. Όταν έρθει ο καιρός οι μουσουλμάνοι Τούρκοι θα διαλύσουν εκείνο το σύστημα¨.

Ο Χατζιζαντέ ανέφερε πως η εμβέλεια του ραντάρ στην Τουρκία είναι 1000 χιλιόμετρα και ότι οι ΗΠΑ επιχειρούνε να στήσουν ακόμη μια αντιπυραυλική ασπίδα στα νότια του Ιράν, σε μια από τις χώρες του κόλπου

 Ιστοσελίδα Askerhaber 26-11-2011

Previous Article

ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΘΗΤΕΙΑ

Next Article

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *