Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

No Comments Share:

Κρυφή έρευνα στο ΙΗΗ σχετικά με την Αλ Κάιντα

buletnyildirimd-1_0

Αποκαλύφθηκε πως διεξάγεται απόρρητη έρευνα σε βάρος του πρόεδρου του ΙΗΗ (Ίδρυμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ελευθερίες και την ανθρωπιστική βοήθεια) Μπουλέντ Γιλντιρίμ για ¨μεταφορά χρημάτων προς την Αλ Κάιντα¨.

Εντυπωσιακή είναι και η διεύθυνση από όπου διεξάγεται η έρευνα. Την έρευνα διεξάγει η Εισαγγελία Ειδικής Δικαιοδοσίας Κωνσταντινούπολης, αυτή που είχε κάνει και την έρευνα σε βάρος των Ισραηλινών αξιωματικών μετά από την επίθεση στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά και τον θάνατο 9 ατόμων. Στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά καθοδόν για Γάζα, επικεφαλής ήταν το ΙΗΗ και ο Μπουλέντ Γιλντιρίμ. Έγινε γνωστό πως ανάλογη έρευνα σε βάρος του Γιλντιρίμ εκκρεμεί και από την εισαγγελία του Ντιγιαρμπακίρ.

………………….

Όπως είναι γνωστό η κυβέρνηση του ΑΚΡ και η ισραηλινή κυβέρνηση, μετά από αμερικανική πίεση έκατσαν στο τραπέζι σχετικά με την επίθεση στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά. Ένας από τους λόγους που άνοιξαν αυτό τον δρόμο ήταν και η κοινή τους πολιτική ενάντια στην συριακή κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός Ερντογάν προειδοποιήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την στήριξη του στην οργάνωση Μέτωπο Ελ Νούσρα, που οι ΗΠΑ πρόσθεσαν στην λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων. Για αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η μυστική αυτή έρευνα σε βάρος του ΙΗΗ για μεταφορά χρημάτων στην Αλ Κάιντα. Βέβαια η κυβέρνηση του ΑΚΡ συνεχίζει την στήριξη της στο Μέτωπο Ελ Νούσρα.

Αναφέρεται πως το ίδρυμα ΙΗΗ παρουσιάζει άτομα που έχουν εμπλακεί σε διάφορα αδικήματα στην Αγγλία ως ¨υγειονομικούς¨, τους εγκαθιστά σε διάφορα ξενοδοχεία στην περιοχή του Ταξίμ και ακολούθως τα μεταφέρει στην Συρία. Σύμφωνα με το άρθρο του πρακτορείου ειδήσεων FIRAT ¨Ομάδα 180 μελών της Αλ Κάιντα μεταφέρθηκαν μέσα από κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας 73 οχημάτων από την Αγγλία προς την Συρία, και εγκαταστάθηκαν σε ξενοδοχεία στην περιοχή Ταξίμ. Εντύπωση έκανε πως στην σχετική με το θέμα δήλωση τύπου που έκανε το ίδρυμα ΙΗΗ, μετείχαν μόνο 50 άτομα. Αναφέρεται πως κάποια από τα άτομα φέρεται να έχουν μεταφερθεί στην Συρία με 40 ασθενοφόρα που μετείχαν στο κομβόι. Λέγεται πως το ΙΗΗ μετέφερε αυτές τις ομάδες των μαχητών μέχρι τα σύνορα, και επέστρεψε με πολίτες και παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν ως ¨καμουφλάζ¨.

…………

Haber.sol.org 4/8/2013

Σχ : Όπου ακούς ανθρωπιστική οργάνωση ψάξε να βρεις ποιός βάζει τα ¨άσπρα¨… Θυμόμαστε και τον άθλιο ρόλο π.χ. των Γιατρών του Κόσμου στην Γιουγκοσλαβία… 

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΚΟΤΣ

Next Article

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΛΛΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *