Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ¨ΜΚΟ¨ : ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ !

0 σχόλια Share:

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου  15/4/2018

Μπουλέντ Γιλντιρίμ. Είναι ο πρόεδρος της ΙΗΗ, μιας τουρκικής ΜΚΟ που  χρησιμοποιείται και χρηματοδοτειται από την τουρκική κυβέρνηση. Η οργάνωση αυτή έγινε ευρύτερα γνωστή όταν στο πλοίο Μαβί Μαρμαρά που είχε ναυλώσει και πήγαινε στο Ισραήλ,  έγινε έφοδος από ειδικές δυνάμεις των Ισραηλινών.

Το ¨φιλάνθρωπο¨ αυτό άτομο μιλώντας χτες σχετικά με την επίθεση που έγινε στην Συρία, είπε: ¨Έγιναν πολύ λίγα χτυπήματα και καθώς εκείνες οι εγκαταστάσεις δεν καταστράφηκαν, πιστεύουμε πως επρόκειτο για πυρά δίκην στημένης χορογραφίας, Γνωρίζουμε πως και στις επόμενες μέρες υπάρχει η απειλή και το ρίσκο χρήσης χημικών όπλων. Μέχρι τώρα χημικά όπλα χρησιμοποιήθηκαν 28 φορές. Και απέναντι σε αυτό ο κόσμος παραμένει σιωπηλός….

Μάλιστα όταν τον ρώτησαν γιατί δεν λέει ¨όχι¨ στις επιθέσεις κατά της Συρίας απάντησε ως εξής: ¨Δεν αποδεχόμαστε ποτέ την χρήση χημικών όπλων. Έχουμε δει τα αποτελέσματα της χρήση αυτών των όπλων στα παιδιά. Στα σύνορα εμείς είμαστε που δεχόμαστε τους πρόσφυγες που φεύγουν από την ανατολική Γκούτα.  Στήνουμε σκηνές. Εκεί είδαμε πολλούς ανθρώπους χτυπημένους από χημικά όπλα. Ενάντια σε αυτή την σκληρότητα  δεν είναι δυνατόν να πούμε ¨όχι¨ σε μια άλλη σκληρή επέμβαση.¨

Περιττό να πούμε πως η ΙΗΗ είναι απλά παράρτημα της ΜΙΤ και του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας…

Πηγή :   http://www.diken.com.tr/suriyeye-atilan-fuzeler-ihh-baskanini-kesmedi-cok-az-vurus-yapildi/

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΞ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *