Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ…

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  16/5/2017

To Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας (IHH) είναι το πιο γνωστό κρατικό ίδρυμα τέτοιου τύπου στην Τουρκία. Στο IHH ανήκε και το πλοίο Μαβί Μαρμαρά το οποίο είχαν χτυπήσει οι Ισραηλινοί. Εννοείται πως όπως όλα τα παρόμοια και στο εξωτερικό ¨ιδρύματα¨ αποτελεί και αυτό όχημα συγκέντρωσης πληροφοριών και άσκησης εξωτερικής πολιτικής.
Δείτε λοιπόν ένα πρόσφατο κείμενο στην αριστερή ιστοσελίδα Haber.sol  σχετικά με την δράση αυτού του ¨φιλανθρωπικού¨  φορέα….

¨Βραβείο τιμής¨ από την Αλ Κάιντα στο ΙΗΗ
Το IHH που είναι γνωστό για την ¨βοήθεια¨ που έστειλε στην Συρία, πήρε ¨τιμητικό βραβείο¨ από τα χέρια σεΐχη της Αλ Κάιντα.

Εδώ διακρίνεται ο εκπρόσωπος του ΙΗΗ να βραβεύεται από τον Αμπντουλλάχ Μουχαϊσινί –σείχη της Αλ Κάιντα.

Ο συριακός κλάδος της Αλ Κάιντα η οργάνωση Επιτροπή Σωτηρίας Δαμασκού (HTS), οργάνωσε τελετή βράβευσης των ¨κρυφών ηρώων της επανάστασης¨ μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το ΙΗΗ. Στην τελετή αυτή προσκληθείς ο εκπρόσωπος του ΙΗΗ πήρε το βραβείο του από Γενικό σεΐχη της ΗΤS τον Εμίρη Εμπού Τζαμπίρ και από τον σεΐχη και μέλος της Αλ Κάιντα Σαουδάραβα Αμπντουλλάχ Ελ Μουχαϊσινί.

Στην τελετή που οργανώθηκε από την HTS στην Ιντλίμπ, μιλώντας ο ηγέτης της ο Εμπού Τζαμπίρ είπε πως ¨Για κανέναν δεν έχουμε αρκετή ισχύ για να τον ευχαριστήσουμε όσο του πρέπει¨. Ακολούθως ένας-ένας ανέβηκαν οι βραβευθέντες επί σκηνής.

Οι πρώτος που ανέβηκε ήταν ο εκπρόσωπος της ¨Ομάδας Πολιτική Άμυνας¨ που είναι γνωστή ως ¨Λευκά Κράνη¨. Tά ¨Λευκά Κράνη¨ στην επίθεση που έκαναν οι ΗΠΑ στην Συρία στις 7 Απριλίου, ήταν οι μόνοι υποστηρικτές της.

Η οργάνωση αυτή που έχει συγκεντρώσει δωρεές 100 εκ. $ από Αμερική και Αγγλία παλιότερα έχει επίσης κατηγορηθεί για σχέσεις με την Αλ Κάιντα, αλλά η οργάνωση διέψευσε αυτούς του ισχυρισμούς.

Μετά από τα Λευκά Κράνη, ανέβηκε επί σκηνής ο εκπρόσωπος του ΙΗΗ και πήρε το βραβείο από τους Εμπού Τζαμπίρ και Μουχαϊσίνί.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκε μαχητής ονόματι Εμπού Αντνάν Καφ για την αποτελεσματική χρήση του αμερικανικής κατασκευής αντιαρματικού TOW.

H HTS είχε εναντιωθεί σφόδρα στο πρωτόκολλο που προέβλεπε ίδρυση περιοχών εκεχειρίας¨ και υπογράφηκε από Ρωσία, Ιράν και Ρωσία στην πρωτεύουσα του Καζακιστάν Αστάνα στις 4 Μαΐου. Μάλιστα η ομάδα αυτή χαρακτήρισε ως προδοσία την διαδικασία της Αστάνα και ανακοίνωσε πως θα στοχοποιήσει τις ένοπλες ομάδες που θα την εφαρμόσουν.

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται πως η Τουρκία μπορεί να επέμβει στρατιωτικά στην πόλη Ιντλίμπ που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της HTS, ενώ η οργάνωση αυτή κατηγόρησε την Τουρκία πως είναι ¨πράκτορας των σταυροφόρων¨ και ανακοίνωσε πως έλαβε στρατιωτικά αντίμετρα κατά της Τουρκίας.

Επίσης H ΗΤΣ οργανώνει στην Ιντλίμπ διαδηλώσεις ενάντια στην Τουρκία. Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει έδρα το Λονδίνο και είναι στην γραμμή της συριακής αντιπολίτευσης, ανακοίνωσε πως την περασμένη Παρασκευή στα τζαμιά που ελέγχει η ISIS δόθηκαν κηρύγματα ενάντια στην Τουρκία. Σύμφωνα με το παρατηρητήριο αυτά σε αυτά τα κηρύγματα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν χαρακτηρίζεται ως ¨γκάγκστερ¨.

http://haber.sol.org.tr/dunya/el-kaideden-ihhya-onur-odulu-196421

15/5/2017

Σχ: Υπάρχει ένας άραγε λογικός άνθρωπος που να πιστεύει πως αυτοί κεφαλοκόπτες βράβευσαν τους Τούρκους συνεργάτες τους, επειδή εκείνοι τους έδιναν πάμπερς, κονσέρβες και σκηνές ; Προφανώς αυτή η οργάνωση προμήθευε όπλα και πυρομαχικά  στους κατσαπλιάδες που διέλυσαν την χώρα.  

Previous Article

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΕΡΟΣ-ΑΕΡΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *