Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠ.ΕΞ. : ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !

No Comments Share:

 

 

To ανακοίνωσε ο Τσαβούσογλου! Στρατιωτική μονάδα θα πάει στην Ιερουσαλήμ

Ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως για πρώτη φορά ο ισλαμικός κόσμος πήρε μια τέτοια απόφαση και είπε ¨Για την προστασία των αδερφών μας στην ιερουσαλήμ θα στείλουμε εκεί μια διεθνή δύναμη. Το Ισραήλ από τώρα και μετά δεν θα μπορεί να επιτίθεται όποτε θέλει στους αδερφούς μας.

……………..
Να την απόφαση που πήραν οι ΗΠΑ μπορούμε να  την αποδεχτούμε; Ο κόσμος δεν την αποδέχεται και εμείς δεν την αποδεχόμαστε, αλλά δεν είναι όλοι τόσο γενναίοι σαν κι εμάς, δεν μιλάνε σαν εμάς. Πότε θα πούμε τις αλήθειες, μετά θάνατον; Μήπως θα πεθάνουμε από τον φόβο κάθε μέρα; Ο άνθρωπος μια φορά πεθαίνει, όχι χίλιες.

Εάν σιωπήσουμε στο θέμα της Ιερουσαλήμ ποιος θα μιλήσει; Εάν δεν υποστηρίξουμε εμείς τους Παλαιστίνιους αδερφούς μας, ποιος θα το κάνει;  Εμπιστεύεστε μήπως τις χώρες της περιοχής;

……………

Για αυτό τον λόγο το Ισραήλ θα λογοδοτήσει. Υπάρχει σήμερα η δήλωση του αδερφού μας Παλαιστίνιου υπουργού Εξωτερικών που μετέφερε στον Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, αυτά που έκανε το Ισραήλ. Δε θα το αφήσουμε αυτό έτσι. Μέχρι τώρα συνομίλησα με περίπου 50 υπουργούς Εξωτερικών και με επικεφαλής διεθνών οργανώσεων. Συνομιλώντας με όλο τον κόσμο θα διασφαλίσουμε πως το Ισραήλ θα λογοδοτήσει.

…………………..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/cavusoglu-acikladi-kuduse-askeri-birlik-gidecek-469483.html

22/5/2018

Σχ: Πολύ αυτοπεποίθηση έχει ο Μεβλούτ. Διότι ποιός του είπε πως το Ισραήλ θα δεχθεί κάτι τέτοιο;  Εκτός αν ο Μεβλούτ ονειρεύεται να επιβάλλει την παρουσία της δύναμης εκεί στην Ιερουσαλήμ…

Previous Article

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ;

Next Article

ΤΟ ¨ΦΑΟΥΛ¨ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *