Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ…

No Comments Share:

 

Σε κατάσταση συναγερμού έναντι του συριακού στρατού, οι στηριζόμενες από την Τουρκία ομάδες

Στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, το υποστηριζόμενο από τις ΤΕΔ Εθνικό Μέτωπο Σωτηρίας, ανακοίνωσε πως τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού, ενάντια στον συριακό στρατό.

Η συριακή εφημερίδα El Vatan, έγραψε πως το υποστηριζόμενο από τις Τ.Ε.Δ.  Εθνικό Μέτωπο Σωτηρίας που υπάγεται στον ΕλεύθεροΣυριακό Στρατό (OSO) , τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού, εντός της αποστρατιωτικοποιημένης περιοχής της Ιντλίμπ.

Στην είδηση αναφέρεται πως στρατιωτικές μονάδες τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού εντός περιοχής η οποία βάσει της συμφωνίας του Σότσι έπρεπε να είναι αποστρατιωτικοποιημένη.

Η είδηση αυτή προέκυψε αμέσως μετά από την έκκληση που έκανε και η Αχραρ ους Σαμ για πολεμική ετοιμότητα.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην Αχραρ ους Σαμ που μίλησαν στην εφημερίδα El Vatan, γίνεται μια προσπάθεια για προσέγγιση δημιουργία ενός συνασπισμού ενάντια στον συριακό στρατό, από τους τζιχαντιστές που υποστηρίζει η Τουρκία με άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις όπως οι Χεγιέτ Ταχρίρ ους Σαμ και η Χουράς εντ Ντιν.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ

Σύμφωνα με την αραβική έκδοση του Sputnik, το Σάββατο στην περιοχή Τζίσρ ελ Σουγούρ που βρίσκεται στα δυτικά αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης της Ιντλίμπ, οι οργανώσεις Ταχρίς ους Σαμ και Ισλαμικό Κόμμα Τουρκιστάν, οργάνωσαν στρατιωτική παρέλαση με άρματα και άλλα βαριά όπλα

Σύμφωνα με τοπικές πηγές στην παρέλαση, μετείχαν πάνω από 500 τζιχαντιστές από τα γύρω χωριά. Σύμφωνα με την είδηση, ο Τζεμπίρ Αλή Μπασά-αξιωματικός της οργάνωσης  Αχρά ους Σαμ, έκανε έκκληση στις άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις για ενότητα και πολεμική ετοιμότητα ενάντια στον συριακό στρατό.

http://haber.sol.org.tr/dunya/turkiyenin-destekledigi-gruplar-suriye-ordusuna-karsi-teyakkuza-gecti-250692

12/11/2018

Σχ: Άρα η Τουρκία στο Σοτσι απλά εξαπάτησε τους εταίρους της συμφωνίας εκεί. Τώρα αν η Ρωσία για δικούς της λόγους δεν θέλει να το θέτει αυτό, ε αυτό είναι δικαίωμα της. 

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !

Next Article

ΕΝ ΕΤΕΙ 1681 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *