Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H TOYΡΚΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΝΤΛΙΜΠ

1 σχόλιο Share:

 

Η Τουρκία αύξησε την βοήθεια σε όπλα προς τις οργανώσεις στην Ιντλίμπ

Αξιωματούχος του ÖSO που μίλησε στο Ρόιτερς ανέφερε πως τις τελευταίες μέρες συναντήθηκαν με Τούρκους αξιωματούχους οι οποίοι ¨Δεσμεύτηκαν πως θα παράσχουν πλήρη στήριξη από τον τουρκικό στρατό¨.

Εν όψει της επίθεσης που θα κάνει ο συριακός στρατός με στήριξη από Ρωσία και Ιράν, ανακοινώθηκε πως η Τουρκία αύξησε την στήριξη της προς τις ένοπλες ομάδες της Ιντλίμπ.

Αξιωματούχος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ÖSO) δήλωσε πως Τούρκοι αξιωματούχοι σε συνάντηση που είχαν μαζί τους, ¨δεσμεύτηκαν  για απόλυτη στήριξη από τον τουρκικό στρατό στον μακροχρόνιο πόλεμο¨.

Σύμφωνα με την είδηση τις τελευταίες μέρες έχει φτάσει μεγάλη ποσότητα οπλισμού στην Συρία, μεταξύ των οποίων πυρομαχικά και ρουκέτες GRAD. Ο ίδιος αυτός άνθρωπος δήλωσε πως ¨Αυτή η στήριξη σε όπλα και πυρομαχικά, θα διασφαλίσει την επιμήκυνση του πολέμου και θα διασφαλίσει πως σε έναν πόλεμο φθοράς, δεν θα τελειώσουν τα υλικά μας¨.

Ένα άλλος στέλεχος ένοπλης οργάνωσης δήλωσε πως ¨Μεταφέρουν νέα πυρομαχικά. Δεν υπάρχει ανάγκη για νέα πυρομαχικά. Οι Τούρκοι προσπαθούνε να τους διασφαλίσουν πως θα έχουν πυρομαχικά που θα τους φτάσουν για μεγάλο διάστημα¨.

Ρωσία και Συρία τις τελευταίες μέρες έχουν αυξήσει τις αεροπορικές τους επιθέσεις σε περιοχές κοντά στα νότια της Ιντλίμπ και στην Χάμα. Αυτές οι επιθέσεις θεωρείται πως είναι προετοιμασίας της χερσαίας επιχείρησης. Ο συριακός στρατός μεταφέρει στρατιωτικές ενισχύσεις στην περιοχή.

Σημαντικές περιοχές της Ιντλίμπ είναι υπό τον έλεγχο της συνδεόμενης με την Αλ Κάιντα οργάνωσης Μέτωπο Νούσρα. Η οργάνωση αυτή συγκρινόμενη με το ¨Εθνικό Μέτωπο για την Ελευθερία¨ που στηρίζεται από την Τουρκία και εντός του περιλαμβάνει και τον ¨Ελεύθερο συριακό Στρατό¨, είναι μικρότερη σε αριθμό.  Η Τουρκία τις τελευταίες εβδομάδες, ενισχύει με στρατό και υλικά , τα 12 σημεία παρατήρησης που έχει στην περιοχή της Ιντλίμπ. Η Τουρκία έστειλε επίσης οπλισμό στις ένοπλες ομάδες στα βόρεια από το Χαλέπι.

ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ Ο ¨ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ¨

Η Τουρκία καταβάλλει έντονες προσπάθειες ώστε οι ομάδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού να συνενωθούνε σε μια δομή. Η δομή αυτή στην οποία έχει δοθεί το όνομα ¨Εθνικός Στρατός¨ προβλέπεται να απαρτίζεται από 30 χιλιάδες μαχητές. Αξιωματούχοι του ÖSO που μίλησαν στο Ρόιτερς ανέφεραν πως η Τουρκία επιθυμεί αυτή η δομή να διευρύνει την επικράτεια της ως το Ιντλίμπ.

 https://www.artigercek.com/haberler/turkiye-idlib-deki-orgutlere-silah-yardimini-arttirdi

12/9/2018

Σχ: Όταν την ώρα που η Συρία προσπαθεί να απελευθερώσει τα εδάφη που κρατάνε ακόμη οι δυτικοστήρικτοι τρομοκράτες και εσύ τους ενισχύσεις με κάθε τρόπο, είναι δυνατόν να αποκαλείς τον εαυτό σου ¨πιστό μουσουλμάνο¨; Μόνο συμφεροντολόγοι και βόδια τον πιστεύουν τον Ερντογάν.

Η Τουρκία είναι μια ύαινα και ο στόχος της είναι να κρατήσει την Ιντλίμπ για τον εαυτό της ! Οι Ρώσοι έκαναν μεγάλη ανοησία επιτρέποντας της να αποκτήσει ερείσματα στην περιοχή και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των αποφάσεων τους.   

Previous Article

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

Next Article

H MAΡΙΑ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. “είναι δυνατόν να αποκαλείς τον εαυτό σου ¨πιστό μουσουλμάνο¨;”

    Ναι, είναι. Όχι θα δόσει τα εδάφη στον άπιστο Άσαντ επειδή το θέλετε εσείς

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *