Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Al Jazeera: Η Τουρκία θα κάνει μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ

No Comments Share:

Το Al Jazeera το ανακοίνωσε σε όλο τον κόσμο: “Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ”.

Το τηλεοπτικό κανάλι Αl Jazeera που έχει έδρα το Κατάρ υποστήριξε πως η Τουρκία θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ.
……
Ο ανταποκριτής του καναλιού, ανέφερε πως οι τούρκικες ένοπλες δυνάμεις, πραγματοποίησαν μεγάλη μεταφορά στρατευμάτων στην Ιντλίμπ και δήλωσε πως “όλες οι αναφορές από την περιοχή καταδεικνύουν πως οι τουρκικές δυνάμεις προσεγγίζουν την επίθεσή τους. Αυτά συμβαίνουν αφότου ο συριακός Στρατός επέβαλε την κυριαρχία του σε στρατηγικά σημεία όπως οι πόλεις Σαρακιμπ και Μααρατ”.
Ο συριακός Στρατός συνεχίζει την προέλασή του στην Ιντλίμπ. Η πόλη της Μάαρετ Ελ Νουμαν, τέθηκε υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού.
Από την άλλη μεριά ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε πως ¨η νίκη του στρατού του Ασαντ στην Ιντλίμπ είναι αναπόφευκτη”.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/al-jazeera-tum-dunyaya-duyurdu-turkiye-idlibe-buyuk-bir-operasyon-duzenleyecek-1071695.html

17/2/2020

Previous Article

Η Τουρκία γιορτάζει την ανεξαρτησία του Κοσόβου…

Next Article

Σχέδια για δολοφονία του Χαφτάρ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *