Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκεχειρία στην Ιντλίμπ

No Comments Share:

Ρωσία : Εκεχειρία συμφωνήθηκε στην Ιντλίμπ

Ο στρατηγός Γιούρι Μπορένκοφ-αξιωματούχος του υπουργείου Αμύνης της Ρωσίας, ανακοίνωσε πως στην ΒΔ επαρχία της Συρίας την Ιντλίμπ, συμφωνήθηκε εκεχειρία.

Στην περιοχή Ιντλίμπ που ελέγχεται από την Ελ Νούσρα (που άλλαξε το όνομα της σε Χεγιέτ Ταχρίρ ους Σαμ) και από ένοπλους αντικυβερνητικούς, μετά από τις αεροπορικές επιθέσεις της Ρωσίας και της κυβέρνησης της Συρίας και την χερσαία επέλαση, χιλιάδες άνθρωποι είχαν αρχίσει να μεταναστεύουν προς τα σύνορα με την Τουρκία. Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, κοντά στους 250.000 άνθρωποι ήταν αυτοί που διέφυγαν σε σημεία κοντά στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, ο στρατηγός  Μπορένκοφ, δήλωσε : ¨Σύμφωνα με την συμφωνία που έγινε με την τουρκική πλευρά, από τις 14:00 ώρα Μόσχας της 9/1/2020, άρχισε εκεχειρία στην περιοχή συγκρούσεων της Ιντλίμπ¨.

Η Τουρκία είχε ζητήσει από την Ρωσία την διασφάλιση εκεχειρίας και είχε στείλει και επιτροπή στην Μόσχα για συζήτηση αυτού του θέματος.

Rusya: İdlib’de ateşkes sağlandı

10/1/2019

Σχ. : Αλήθεια εξ ονόματος τίνων ¨υπογράφει¨  για εκεχειρία στην Ιντλίμπ η Τουρκία;  Διότι από την μια μεριά είναι γνωστό πως η Ρωσία επηρεάζει πολύ την Συρία. Η Τουρκία όμως πως σχετίζεται με τους ισλαμιστές της Ιντλίμπ; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Είναι προφανές πως όλοι αυτοί οι κατσαπλιάδες ισλαμιστές εκεί, υπάρχουν ΛΟΓΩ της Τουρκίας… 

Επίσης μάλλον δεν είναι σύμπτωση το ότι η εκεχειρία αυτή ανακοινώθηκε μια μέρα μετά από την συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν στην Πόλη…

Previous Article

¨Το 95% του τύπου χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για προπαγάνδα¨

Next Article

Ψάχνοντας για μισθοφόρους στο υπό τουρκική κατοχή Άφριν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *