Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΠΑ : ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ…

No Comments Share:

ΗΠΑ: Οι υποστηριζόμενες από την Τουρκία δυνάμεις της αντιπολίτευσης, δεν είναι σε θέση να εμποδίσουν την στρατιωτική επιχείρηση της Δαμασκού κατά της Ιντλίμπ

Ο Ντάν Κόατς –Διευθυντής Διεθνών Πληροφοριών των ΗΠΑ, δήλωσε πως είναι μικρές οι πιθανότητες να αποκρουστεί η στρατιωτική επιχείρηση που θα κάνει η Δαμασκός για να θέσει υπό τον έλεγχο της την περιοχή της Ιντλίμπ.

Ο Κόατς μιλώντας στην Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας, δήλωσε πως ¨Οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις που στηρίζονται στην συνεχή στήριξη της Τουρκίας, δεν είναι σε θέση να αποκρούσουν την επιχείρηση της Δαμασκού να πάρει την Ιντλίμπ.

Ο Κόατς υποστήριξε επίσης πως η αντιπολίτευση δεν διαθέτει επαρκείς πόρους για να πυροδοτήσει ¨κίνημα εξέγερσης¨ στις περιοχές που ελέγχονται από την κυβέρνηση της Συρίας.

Στην Ιντλίμπ υπάρχουν πολλές διαφορετικές μονάδες. Μεταξύ αυτών οι μεγαλύτερες είναι το στηριζόμενος από την Τουρκία Εθνικό Μέτωπο Σωτηρίας και το απαγορευμένο στην Ρωσία Χεγιέτ Ταχρίρ Ελ Σαμ που αποτελεί προέκταση του Μετώπου Νούσρα. Σύμφωνα με διάφορες πηγές στην Ιντλίμπ μαζί με τους ξένους μισθοφόρους βρίσκονται περίπου 30.000 μαχητές.

https://tr.sputniknews.com/ortadogu/201901301037369080-abd-turkiye-destekli-muhalif-gucler-sam-idlib-askeri-operasyonunu-engelleyecek-durumda-degil/

30/1/2019

Previous Article

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ¨ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΟ¨ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ- Η ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *