Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, ΑΛΛΑ …

No Comments Share:

Συρία : Η Τουρκία είναι υπεύθυνη για την στασιμότητα της διαδικασίας στην Ιντλίμπ

Ο Σύριος υπουργός Εθνικής Συμφιλίωσης Αλή Χαϊντάρ, δήλωσε πως η Τουρκία δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε στα πλαίσια της συμφωνία του Σότσι και ότι για αυτό έχει σταματήσει η διαδικασία στην Ιντλίμπ.

Ο Σύριος υπουργός Εθνικής Συμφιλίωσης Αλή Χαϊντάρ, εστίασε στον ρόλο που παίζει η Τουρκία για την μη απόλυτη εφαρμογή της συμφωνίας του Σότσι. Ο Χαϊντάρ υπογράμμισε πως η Τουρκία δεν εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της και ότι η πολιτική διαδικασία στην πόλη έχει ¨κολλήσει¨.

Σύμφωνα με την είδηση από το Sputnik, o Χαϊντάρ κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στο συριακό κοινοβούλιο, είπε : ¨Σήμερα είναι αδύνατο να γίνει λόγος για διαδικασία ανακωχής στην Ιντλίμπ, καθώς η κατάσταση είναι εύθραυστη και κρίσιμη. Το πρόβλημα αυτό συνδέεται μια σειρά από σημεία.

¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ¨

Ο Χαϊντάρ είπε πως παρά την αναστολή της στρατιωτικής επιχείρησης, η πολιτική διαδικασία έχει σταματήσει και υπεύθυνη για αυτό είναι η Τουρκία που δεν έχει εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις που ανέλαβε με την συμφωνία στο Σότσι.

Σύμφωνα με τον Χαϊντάρ, η Μόσχα ελπίζει πως η Τουρκία θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για να μην υποστούν ζημία οι σχέσεις με την Άγκυρα. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση της Ρωσίας είναι βέβαιη πως η Ιντλίμπ θα περάσει στον έλεγχο της Συρίας και εργάζεται με αποφασιστικότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Παρά την εφαρμογή της ουδέτερης περιοχής στα πλαίσια της συμφωνία του Σότσι, κάποιες ομάδες τζιχαντιστών δεν αποσύρονται από την περιοχή εκεί. Ομάδες συνδεόμενες με την Αλ Κάιντα που μέχρι τον προηγούμενο μήνα δεν θεωρούνταν από την Τουρκία ως ¨τρομοκρατικές οργανώσεις¨, ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τις γραμμές τους εκεί.

http://haber.sol.org.tr/dunya/suriye-idlibde-surecin-durmasindan-turkiye-sorumlu-250797

13/11/2018

Previous Article

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ¨ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ¨ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *