Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ¨

No Comments Share:

Καγιά: «Νύχτα ντροπής στην ιστορία της διπλωματίας»

58cb689e6ea0b

Η υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων αφηγήθηκε την απάνθρωπη μεταχείριση της Ολλανδία την νύχτα της 11ης Μαρτίου

Η υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων και Κοινωνικών Πολιτικών Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά χαρακτήρισε ως «νύχτα ντροπής στην ιστορία της διπλωματίας» την απάνθρωπη στάση που επέδειξε η Ολλανδία το βράδυ του Σαββάτου 11ης Μαρτίου.

Η υπουργός εκφώνησε μια ομιλία στην Συμβουλευτική Σύνοδο Επιχειρηματικού Κόσμου που διοργανώθηκε από την Πλατφόρμα Βιομηχάνων, Εμπόρων και Επιχειρηματιών του Ντένιζλι.

Η Καγιά είπε πως την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τους Τούρκους ομογενείς στη Γερμανία και την Ολλανδία αλλά στο Ρότερνταμ τους εμπόδισε η αστυνομία σε απόσταση 30 μέτρων από το τουρκικό προξενείο.

Ανέφερε ότι παρόλα αυτά δεν λύγισαν και συνέχισε:

«Εκείνη την νύχτα η απάνθρωπη πρακτική της Ολλανδίας ήταν μια νύχτα ντροπής στην ιστορία της διπλωματίας. Προσπάθησαν να μας απελάσουν με ένα πρωτοφανές τρόπο. Προσήγαγαν τον πρόξενο και τον επιτετραμμένο. Δήλωσα πως σαν μια γυναίκα υπουργός καταδικάζω αυτή την μεταχείριση. Σκέφτομαι γιατί μας συμπεριφέρθηκαν έτσι τρεις ημέρες μετά την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας της 8ης Μαρτίου στο κέντρο της Ευρώπης».

Η Καγιά ανέφερε ότι στην ομιλία που εκφώνησε στην 61η συνεδρίαση της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για το καθεστώς των Γυναικών στη Νέα Υόρκη αφηγήθηκε αυτά που συνέβησαν στην Ολλανδία.

Η υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων είπε πως επέστησε την προσοχή στην απάνθρωπη μεταχείριση μπροστά στα μάτια του κόσμου και ότι οι γυναίκες υπουργοί των χωρών με τις οποίες συζήτησε δεν μπόρεσαν να το πιστέψουν και καταδίκασαν δριμύτατα το περιστατικό.

«Ήταν μια πρακτική σε βάρος μας της Ολλανδίας η οποία δεν θέλει την περεταίρω ενίσχυση της Τουρκίας».

Η ολλανδική κυβέρνηση το Σάββατο δεν επέτρεψε την προσγείωση του αεροσκάφους που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσολου και εμπόδισε την υπουργό Οικογενειακών Υποθέσεων Καγιά να εισέλθει στον Τουρκικό Προξενείο του Ρότερνταμ.

http://www.trt.net.tr/greek/tourkia/2017/03/17/kagia-nukhta-ntropes-sten-istoria-tes-diplomatias-693529

17/3/2017

Σχ: Σου λέει ο άλλος πως δεν σε θέλει στο σπίτι του και εσύ λες πως ¨Εγώ θα έρθω¨! Και όταν μετά δεν σου το επιτρέπει σκούζεις…

Περαστικά….

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ !

Next Article

Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σοϊλού: ¨Να σας στέλνουμε κάθε μήνα 15 χιλιάδες πρόσφυγες, να χάσετε τα μυαλά σας¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *