Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΙΝ ΜΠΕΤ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΧΑΜΑΣ

0 σχόλια Share:

Εφ. Χουριέτ 8-9-2011

Σιν Μπετ : Η Χαμάς συγκεντρώνει στελέχη από την Τουρκία

 Ισραηλινοί αξιωματούχοι της υπηρεσίας πληροφοριών, ισχυρίστηκαν πως η Χαμάς συγκεντρώνει μέλη από την Τουρκία, ενώ στην Κίνα ασχολείται με μια σειρά από χρηματοοικονομικές δραστηριότητες όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ Σιν Μπετ σε χτεσινή της ανακοίνωση, ισχυρίζεται πως η Χαμάς συγκεντρώνει νέους μαχητές στην Τουρκία και πως ίδρυσε ακόμη και Κέντρο Διοίκησης για να διευθύνει κάποιες από τις επιχειρήσεις της στην Μέση Ανατολή.

Η εφημερίδα Jerusalem Post έγραψε πως η ύπαρξη της Χαμάς στην Τουρκία αποκαλύφθηκε κατά την έρευνα που έγινε πρόσφατα σε 13 σημεία τρομοκρατών στην Δυτική Όχθη και στην Ιερουσαλήμ.

Με βάση την είδηση, ένα ανώτατο στέλεχος της Σιν Μπετ ανέφερε πως η έρευνα σε αυτά τα σημεία δεν συνέδεε άμεσα την Τουρκία με την Χαμάς,  αλλά σημαντικό στέλεχος της διοίκησης της Χαμάς που ζει στην Ιορδανία, διευθύνει από εκεί τις επιχειρήσεις του σε Συρία, Τουρκία και Κίνα.

Αξιωματούχοι της Σιν Μπετ ανέφεραν πως οι δραστηριότητες της Χαμάς στην Κίνα περιορίζονται στην χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις και σε αυτό το πλαίσιο είπαν κάνουνε και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Εκφράστηκε επίσης η άποψη πως η Χαμάς συγκεντρώνει μέλη στην Τουρκία.

……….

 

Previous Article

¨ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ¨

Next Article

ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΩΣΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *