Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

0 σχόλια Share:

Μεγάλη επιχείρηση από Τούρκους χάκερς κατά της Γερμανίας! Έριξαν τον διακομιστή

turk-hackerlar-almanyaya-dev-siber-operasyon-sunucuyu-cokerttiler-h1488736800-8e66d4

Έναντι των άθλιων επιθέσεων που δέχεται η Τουρκία από την Γερμανία που έχει καταστεί φωλιά τρομοκρατών, η ομάδα χάκερς ¨Είμαστε Τούρκοι¨ επέφεραν μεγάλο χτύπημα. Οι Τούρκοι χάκερς ¨ρίχνοντας¨ υποδομές διακομιστών στην Γερμανία, επέφεραν το κλείσιμο εκατοντάδων ιστοσελίδων.
Αντίδραση κατά της Γερμανία που δείχνει πολιτική δύο μέτρων και σταθμών κατά της Τουρκίας, ήρθε και από την ομάδα χάκερς ¨Είμαστε Τούρκοι¨. H ομάδα αυτή κινητοποιήθηκε κατά της Γερμανίας, πραγματοποίησε ψηφιακή επιχείρηση κατά γερμανικών διακομιστών και επέφερε έτσι το κλείσιμο εκατοντάδων ιστοσελίδων.

Η ομάδα χάκερς ¨Είμαστε Τούρκοι¨, ανακοίνωσαν πως έναντι της Γερμανίας που υποστηρίζει τους τρομοκράτες,οι ίδιοι έριξαν γερμανικούς διακομιστές ιστοσελίδων, αποκλείοντας έτσι την πρόσβαση σε εκατοντάδες ιστοσελίδες. Αναφέρεται επίσης πως με την ψηφιακή αυτή επιχείρηση προκλήθηκε ζημία στα πόρταλ των γερμανικών διακομιστών.

Στην πρώτη ανακοίνωση που έκαναν οι Τούρκοι χάκερς σχετικά με αυτή την ψηφιακή επιχείρηση, ανέφεραν πως απέκλεισαν την πρόσβαση σε 230 ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ιστοσελίδες εμπορίου, πανεπιστημίων, ειδήσεων, νοσοκομείων, ιδρυμάτων και κρατικών υπηρεσιών. Στην δεύτερη ανακοίνωση που έκαναν οι χάκερς ανέφεραν πως στην ¨ευρωπαϊκή εκστρατεία¨ όπως ονόμασαν την επιχείρηση τους, χάκαραν ακόμη 100 ιστοσελίδες.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/turk-hackerlardan-almanyaya-dev-siber-operasyon-sunucuyu-cokerttiler-286424.html

5/3/2017

Previous Article

YPG: Είμαστε υπό την προστασία των Η.Π.Α. !

Next Article

Ερντογάν προς Γερμανία: Εγώ αν θέλω αύριο έρχομαι και ξεσηκώνω τον κόσμο!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

libero neque. elit. diam adipiscing at nec vulputate, risus mattis efficitur.