Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

No Comments Share:

Εφ. Ακσάμ 18-9-2011

Κριτική στην μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ που σήμερα αρχίζει επίσκεψη στην Γερμανία, έκανε δηλώσεις στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF, στις οποίες άσκησε κριτική στην μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Γκιούλ αναφερόμενος στον μεταναστευτικό νόμο της Γερμανίας που έγινε πιο σφιχτός το 2007 είπε ότι αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δήλωσε πως ¨Πιστεύω ότι αυτή είναι μια άδικη πολιτική¨. Ο Γκιούλ εξέφρασε την άποψη πως η μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας δεν συνάδει με τα πιστεύω μιας εξελιγμένης δημοκρατίας. Ο Γκιουλ ζήτησε οι Τούρκοι που ζούνε στην Γερμανία να μάθουν σε καλό βαθμό γερμανικά και είπε : ¨Πρέπει να κατέχουν την γλώσσα και μάλιστα χωρίς προφορά. Η γλώσσα είναι κλειδί για την επίτευξη της επιτυχίας μέσα στην κοινωνία¨.

Ο Γκιούλ απέρριψε τους ισχυρισμούς πως η Τουρκία απομακρύνεται από την Δύση, είπε πως στρατηγική κατεύθυνση της Τουρκίας αποτελεί η Ευρώπη και ότι επιθυμεί οι διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε. να τελειώσουν με έναν επιτυχή τρόπο. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε πως η δημοκρατία της Τουρκίας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις χώρες που βίωσαν την ¨Αραβική άνοιξη¨.

…………

…………

 

Previous Article

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB

Next Article

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *