Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕΜΠOΔΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ F-35 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

0 σχόλια Share:

Αμερικανοί γερουσιαστές ετοίμασαν σχέδιο νόμου που εμποδίζει την παράδοση των F-35

Γερουσιαστής Λανκφορντ: Είναι ανησυχητικό ότι η Τουρκία που διαθέτει έναν καθεστωτικό ηγέτη που σε κάθε ευκαιρία βλάπτει τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, αποσκοπεί σε στενή αμυντική συνεργασία με την Ρωσία.

Αμερικανοί γερουσιαστές ετοίμασαν ένα σχέδιο νόμου που απαγορεύει την παράδοση των F-35 στην Άγκυρα. Με τον νόμο ζητείται από την κυβέρνηση Τραμπ, να διατηρήσει την απαγόρευση μέχρι η Τουρκία να επιβεβαιώσει πως δεν θα παραλάβει τους s-400 από την Ρωσία.
Η γερουσιαστής Τζιν Σαχιν-μια από τους 4 που ετοίμασαν αυτή την τροπολογία, ανέφερε πως ” Η πιθανότητα σε μια χώρα του ΝΑΤΟ να έχει η Ρωσία πρόσβαση στα αμερικανικά αεροσκάφη και την τεχνολογία τους, συνιστά ένα σοβαρό εθνικό και παγκόσμιο ρίσκο ασφάλειας” .
Δύο εκ των γερουσιαστών είναι Δημοκρατικοί και δύο Ρεπουμπλικάνοι. Και οι Δημοκρατικοί γερουσιαστές Τζιν Σαχίν και Κρις Βαν Χολλεν και οι Ρεπουμπλικάνοι Τζέιμς Λανκφορντ και Τομ Τιλλις εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το σχέδιο της Τουρκίας να αγοράσει τους s-400. Οι γερουσιαστές δήλωσαν πως η Τουρκία σαν χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, δεν θα μπορέσει να παραλάβει και τους S-400 και τα F-35.
O Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζέιμς Λανκφορντ δήλωσε : “Η Τουρκία είναι σημαντικός σύμμαχος του ΝΑΤΟ, ένας εταίρος αποφασισμένος στο να βρίσκει λύσεις σε μία σειρά από τις προτεραιότητες εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ. Είναι ανησυχητικό ότι η Τουρκία που διαθέτει έναν καθεστωτικό ηγέτη που σε κάθε ευκαιρία βλάπτει τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, αποσκοπεί σε στενή αμυντική συνεργασία με την Ρωσία.(πηγή: Φωνή της Αμερικής)

https://www.artigercek.com/haberler/abd-li-senatorler-turkiye-ye-f-35-lerin-teslimatini-engelleyen-tasari-hazirladi
28/3/2019

Σχ: Άποψη μας είναι πως οι ΗΠΑ αν ο Ταγίπ δεν αλλάξει γνώμη για τους S-400, οι Αμερικανοί δεν θα του δώσουν τα F-35.

Και δεν είναι μόνο οι λόγοι που επικαλούνται στις δηλώσεις, αλλά και το ότι δεν μπορούν να αφήσουν να περάσει έτσι η ¨μαγκιά¨ του Ταγίπ, διότι αν το αφήσουν δίνεται ένα ¨κακό παράδειγμα¨ και σε άλλες χώρες του ΝΑΤΟ…

Previous Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ !

Next Article

ΕΝΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 582 ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *