Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΥΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ

0 σχόλια Share:

Σύριος δημοσιογράφος που ήταν στο στόχαστρο της ISISδολοφονήθηκε στην μέση του δρόμου στο Γκαζιάντεπ

UU

Ο Σύριος δημοσιογράφος Νατζί Ελ Ζερφ που είχε εγκαταλείψει την χώρα του, είχε εγκατασταθείς το Γκαζιάντεπ και τελευταία είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ που περιέγραφε τις σφαγές που έκανε η ISIS, δολοφονήθηκε στην μέση του δρόμου στο Γκαζιάντεπ, με πυροβολισμό στο κεφάλι.
Ο δημοσιογράφος που διέφυγε από τον εμφύλιο στην πατρίδα του και εγκαταστάθηκε στο Γκαζιάντεπ, όπου και συνέχισε να βγάζει το περιοδικό Alhita που έβγαζε όταν ήταν στην Συρία. Σήμερα το μεσημέρι την ώρα που περπατούσε στην λεωφόρο Αλή Φουάτ Τζεμπεσόι, άγνωστο άτομο ή άτομα τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.
Ο Σύριος δημοσιογράφος βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατό να σωθεί.
…………

Η αστυνομία μάζεψε τα βίντεο από τις κάμερες κυκλοφορίας και κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων, πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και συνεχίζει την έρευνα.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/454830/ISiD_in_hedefindeki_Suriyeli_gazeteci_Gaziantep_te_sokak_ortasinda_olduruldu.html

27/12/2015

Σχ : Σύριος δημοσιογράφος που ήταν ενάντιος στην ISIS και ζούσε στο Γκαζιάντεπ ;  Πιο ασφαλές να πας για σαφάρι στην Αφρική με χρήση τόξου…. 

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΖΙΖΡΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *