Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αντιπρόεδρος του ΑΚΡ : ¨Η Τουρκία που μέχρι χτες περίμενε στην πόρτα των γκιαούρηδων για να αγοράσει όπλα, τώρα …¨

No Comments Share:

Νουμάν Κουρτουλμούς : Η περίοδος αυτή είναι περίοδος ασταμάτητης ανόδου της Τουρκίας

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΑΚΡ Νουμαν Κουρτουλμούς, μετείχε στο 7ο συνέδριο του κόμματος ΑΚΡ στην περιοχή Ζειτινμπουρνού.

………

“Η περίοδος αυτή είναι περίοδος ασταμάτητης ανόδου της Τουρκίας. Γίνεται προσπάθεια να στριμώξουν μέσω των τρομοκρατικών οργανώσεων την Τουρκία στη Συρία. Αυτοί οι οποίοι εξόπλισαν τις οργανώσεις PYD, YPG και ISIS και τους παρείχαν πολιτική στήριξη και πληροφορίες, επιδιώκουν μέσω αυτών των οργανώσεων να μπλοκάρουν την Τουρκία, αλλά η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι ξεκάθαρη. Η Τουρκία δηλώνει πως “Εμείς δεν έχουμε βλέψεις στα εδάφη κανενός, δεν έχουμε βλέψεις στο πετρέλαιο κανενός, αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ενοχλεί την Τουρκία και δεν υποκύπτουμε σε καμία τρομοκρατική οργάνωση. Όταν η Τουρκία κάνει επιχειρήσεις στρατιωτικές πέραν των συνόρων, ο κόσμος ξεσηκώνεται αλλά η Τουρκία κάνει τις επιχειρήσεις της και γονατίζει την τρομοκρατία. Αυτό είναι μια εικόνα της ασταμάτητης ανόδου της Τουρκίας.

….

Η Τουρκία που μέχρι χτες ήταν μία χώρα που περίμενε στην πόρτα των γκιαούρηδων για να της δοθούν δύο όπλα, τώρα παράγει το 70% του οπλοστασίου της στην εθνική της βιομηχανία. Εγώ είμαι ένας από αυτούς πού γνωρίζουν αυτά που συνέβαιναν όταν περιμέναμε επί μέρες για την αγορά αυτών των ΜΕΑ και ενοπλων ΜΕΑ. Tώρα η Τουρκία δεν περιμένει στην πόρτα άλλων αλλά η ίδια παράγει τα δικά της ΜΕΑ και ένοπλα ΜΕΑ. Οι φίλοι μας και αδελφοί μας χρησιμοποιώντας αυτά στο Αζερμπαϊτζάν, πηγαίνουν από νίκη σε νίκη ενάντια στην Αρμενία.

…..

Στην Ανατολική Μεσόγειο βάζοντας μπροστά την Ελλάδα και δίνοντας ρόλο στην Γαλλία ήθελαν να περιορίσουν την παρουσία της Τουρκίας. Συνήλθε Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Εμείς όμως αδιαφορώντας για όλους κηρύξαμε την navtex και συνεχίσαμε τις έρευνες με το πλοίο Ορούτς Ρέις και τα πλοία μας. Τώρα βλέπουν ότι αυτή η απρόβλεπτη άνοδος της Τουρκίας δεν μπορεί να σταματηθεί. Για αυτό και καταρχήν σε χώρες της Ευρώπης αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου υπάρχει μία αντίθεση ενάντια στην Τουρκία στον Ερντογάν και δυστυχώς και ενάντια στο Ισλάμ. Αυτή η αντίθεση ενάντια στο Ισλάμ και την Τουρκία Δεν είναι κάτι τυχαίο. Επιδιώκουν να απαξιώσουν την Τουρκία”.

Numan Kurtulmuş: Bu dönem, Türkiye’nin önlenemeyen yükselişi dönemidir – İstanbul

8/11/2020

Previous Article

Πανηγυρίζει ο Ιμάμογλου για τους Αζέρους…

Next Article

O υπουργός επικαλείται λόγους υγείας για την παραίτηση…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *