Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

0 σχόλια Share:

 

Το 2020 και οι δύο γραμμές του Τουρκικού Αγωγού θα μπορούν να στέλνουν αέριο

Ο Ρώσος υπουργό Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ, δήλωσε πως από τον αγωγό φυσικού αερίου Τουρκικός Αγωγός, από τον Ιανουάριο του 2020 ο ένας θα μπορεί να δίνει αέριο στην τουρκική αγορά και ο άλλος στην αγορά της Ευρώπης,
Σε δήλωση που έκανε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24, ο Νόβακ είπε πως ¨Η κατασκευή του Τουρκικού Αγωγού προχωρά σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια. Γνωρίζετε πως μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας υπογράφηκε μια διακυβερνητική συμφωνία και εγκρίθηκε ένας οδικός χάρτης. Όλα προχωράνε βάσει του ημερολόγιου¨.

Ο Νόβακ είπε πως ¨Στις 1/1/2020 διαμέσου του Τουρκικού Αγωγού θα υπάρχει η δυνατότητα να διοχετεύονται συνολικά 31,5 δις κυβικά φυσικού αερίου

Ο Νόβακ σχετικά με το θέμα του από πού θα περάσει η δεύτερη γραμμή του  αγωγού προς την Ευρώπη, είπε πως υπάρχουν μερικές επιλογές. Ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας είπε πως μια από τις επιλογές είναι να περάσει διαμέσου Ελλάδας και Ιταλίας, αλλά πρόσθεσε πως για τους ίδιους, γραμμή προτεραιότητας είναι ο αγωγός να περάσει από Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία και να πάει προς Αυστρία.

Ο Αλεξέι Μίλλερ- CEO της κρατικής ρωσικής εταιρίας ενέργειας Gazprom, σε δήλωση του την περασμένη εβδομάδα, είπε πως το θαλάσσιο τμήμα του Τουρκικού Αγωγού θα τελειώσει σε δύο μήνες. Επίσης ο Μίλλερ σε δήλωση που είχε κάνει τον Ιούνιο είχε πει πως ο Τουρκικό Αγωγός θα λειτουργήσει στα τέλη του 2019.

Όταν ολοκληρωθεί ο Τουρκικός Αγωγός θα έχει μήκος 1.100 χλμ  με τα 937 από αυτά να είναι το θαλάσσιο τμήμα του.

Ο Τουρκικός Αγωγός θα αποτελείται από δύο ξεχωριστές γραμμές που η κάθε μία έχει δυνατότητα  15,75 δις κυβικών μέτρων αερίου.

Η μία από αυτές τις γραμμές θα είναι για τις ανάγκες της τουρκικής αγοράς και η άλλη για τους Ευρωπαίους καταναλωτές.

https://www.sondakika.com/haber/haber-2020-de-turk-akimi-nin-her-iki-hattindan-birden-11315695/

9/10/2018

Σχ: Η επικεφαλίδα μας δυστυχώς είμαστε σίγουροι πως ισχύει και για την ελληνική πολιτική ηγεσία (κυβέρνηση και ΝΔ). Εδώ ο Πάιατ έχει φτάσει να κατσαδιάζει και πρόεδρο Επιμελητηρίου.

Σιγά μην αφήσει να περάσει ο αγωγός από το ¨τσιφλίκι¨ του… 

Previous Article

ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝAΣΤΕΥΣΗΣ

Next Article

¨ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *