Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σφοδρό κατηγορώ κατά της Τουρκίας από τον Γάλλο πρόεδρο

0 σχόλια Share:

…….

Ο Γάλλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποστήριξε πως “Σήμερα ο κοινός εχθρός είναι οι τρομοκρατικές ομάδες. Λυπάμαι που το λέω αλλά επί τάπητος δεν υπάρχει ένας κοινός ορισμός για την τρομοκρατία. Παρατηρώντας την Τουρκία, βλέπουμε ότι πολεμά αυτούς οι οποίοι πολέμησαν μαζί μας δίπλα-δίπλα ενάντια στην ISIS και μερικές φορές συνεργάζεται και με εκπροσώπους της ISIS.”.
……
Ο Μακρόν απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είπε πως “Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα” και τα παρέθεσε ως εξής :
Σέβομαι όλους τους ηγέτες αλλά προς αυτούς οι οποίοι λένε άσχημα πράγματα για μένα δεν μπορώ να πω κάτι. Αλλά από την Τουρκία ζητώ σαφήνεια. Είναι δυνατόν και να είναι μέλος του ΝΑΤΟ και να αγοράζει S-400 ; Αυτό τεχνικά δεν είναι δυνατό. Αν οι ΗΠΑ δεν έδωσαν τους Πάτριοτ τότε η Τουρκία θα μπορούσε να αγοράσει πυραυλικά συστήματα εναρμονισμένα με το ΝΑΤΟ από την Ευρώπη. Αλλά η Τουρκία επέλεξε να μην αγοράσει. Προτίμησε την Ρωσία
Επίσης λένε πως θα μπλοκάρουν όλα τα αποτελέσματα του ΝΑΤΟ. Λένε πως τα μπλοκάρουν τις ανακοινώσεις που θα εξαχθούν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ αν δεν αναγνωριστεί το YPG ως τρομοκρατική οργάνωση. Eπιδιώκουν να χαρακτηριστεί το YPG ως τρομοκρατική οργάνωση. H Τουρκία είναι ανάγκη και αυτό το θέμα και το θέμα των s-400 να τα αποσαφηνίσει”.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201912031040751768-macrondan-turkiyeye–hem-nato-uyesi-olup-hem-s-400-almak-nasil-mumkun-oluyor/

3/12/2019

Previous Article

Δείτε αυτό το βίντεο και μετά πάτε στην Τουρκία για τουρισμό…

Next Article

Στήριξη Τραμπ προς την Τουρκία για τους S-400 !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *