Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Οι σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ δεν πρέπει να είναι όμηροι των εθνικιστικών στόχων μερικών πεισματάρικων μελών¨…

1 Comment Share:

Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Τουρκία και η Γαλλία είναι δύο φιλικές και συμμαχικές χώρες και θα παραμείνουν ως έχουν και ότι δεν πρέπει να υπάρχει περιθώριο για παρεξηγήσεις, ώστε να μην βλαπτεί αυτή η φιλική σχέση με την οποία ειλικρινά συνδέονται. Σε ένα άρθρο που έγραψε στη γαλλική εφημερίδα L’Opinion, ο Τσαβούσογλου, δήλωσε ότι οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Γαλλίας πέρασαν μια ασυνήθιστα για τους δύο συμμάχους τεταμένη περίοδο .

………….

Δηλώνοντας ότι οι διαφορές με την Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο αντιμετωπίστηκαν με έναν ήρεμο διάλογο στο πλαίσιο διαφόρων μηχανισμών, ο Τσαβούσογλου ανέφερε πως  η Τουρκία δεν είχε ποτέ επεκτατικούς στόχους και ότι ο διάλογος με την Ελλάδα ήταν επιβεβαίωση αυτού.

Ο Τσαβούσογλου έγραψε πως στο πλαίσιο του Κυπριακού, η Τουρκία θα στηρίξει τις προσπάθειες των Τουρκοκυπρίων και των Ελληνοκυπρίων εάν συμφωνήσουν στους στόχους της διαπραγμάτευσης.

………

Έγραψε πως ¨Οι σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ δεν πρέπει να είναι όμηροι των μαξιμαλιστικών και εθνικιστικών στόχων μερικών πεισματάρικων μελών. Η ΕΕ θα είναι σε θέση να γίνει παγκόσμια δύναμη μόνο με την ένταξη της Τουρκίας.¨

………

https://www.haberler.com/disisleri-bakani-cavusoglu-turkiye-ve-fransa-dost-14183141-haberi/

6/6/2021

Σχ. : Ως γνωστό Ελλάδα και Κύπρος είναι πολύ εθνικιστικές χώρες, φαίνεται άλλωστε και στις εκλογές αυτό…

Previous Article

Έξι Πακιστανοί επιτέθηκαν και ξεγύμνωσαν γυναίκα στο Κορωπί ενώ μετέδιδαν live την επίθεση !

Next Article

Η κυβέρνηση στήνει στην Λέρο νέα πόλη 2.000 ατόμων για τους λάθρα εισερχόμενους

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Ολοι μυθομανης με ψευδαισθησεις. Δεν φταιμε εμεις για ενταξη σας στην Ευρωπη εσεις φταιτε με τα καμμωματα σας και οι Ευρωπαιοι. Αν μπεις θα κανεις κουαντο με τον πληθυσμο σου. Μαλακες δεν ειναι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *