Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκία : ¨Θα αντιδράσουμε σκληρά στην απαγόρευση των ¨Γκρίζων Λύκων¨…

No Comments Share:

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα κίνημα με την ονομασία Γκρίζοι Λύκοι πού κηρύχθηκε ως πώς καταργείται από τη γαλλική κυβέρνηση σήμερα.

……

Από την άλλη πλευρά, είναι απαράδεκτο εξετάζοντας αυτόν τον σχηματισμό φάντασμα, να απαγορεύονται κοινά σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες του κόσμου και δεν έχουν παράνομες διαστάσεις. Δυστυχώς εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν μπορεί να περιοριστεί με κανέναν τρόπο όταν τους αφορά, όταν πρόκειται για τρίτους, τότε μπορούν εύκολα και περιορίζουν την ελευθερία έκφρασης. Αυτή η διπρόσωπη νοοτροπία, είναι το τελευταίο παράδειγμα της προσέγγισης με διπλά στάνταρ που έχουμε πια συνηθίσει. Ταυτόχρονα αυτή η απόφαση δείχνει ότι η γαλλική κυβέρνηση πλέον είναι πλήρως αιχμάλωτη σημαίνει από τους αρμενικούς κύκλους.

Η γαλλική κυβέρνηση που ανέχεται σε κάθε γωνιά της χώρας να δραστηριοποιείται η τρομοκρατική οργάνωση ΠΚΚ και σύλλογοι-προεκτάσεις της FETO και με τη δικαιολογία της ελευθερίας έκφρασης αφήνει ατιμώρητες τις επιθέσεις και τη βία σε βάρος των τουρκικών συμφερόντων και της τουρκικής κοινότητας στη Γαλλία, είναι ενδεικτικό ότι έκανε το σημερινό βιαστικό αυτό βήμα. Με αυτό τον τρόπο η γαλλική κυβέρνηση για μία ακόμη φορά έδειξε ότι συνεχίζει να αδιαφορεί για τις συνεχιζόμενες απειλές και επιθέσεις της φανατικής αρμενικής διασποράς οι οποίες στους τελευταίους μήνες αυξάνονται σε βάρος των πολιτών μας και τον διπλωματικών αντιπροσωπειών μας.

Αυτή η προβοκατόρικη απόφαση και διπρόσωπη στάση που ελήφθη με την πρόφαση αποτροπής της βίας, υπενθυμίζει εκ νέου το λερωμένο ποινικό μητρώο της Γαλλίας στο θέμα του αντιτρομοκρατικού αγώνα, με την αιγίδα προς την τρομοκρατική οργανώσεων όπως o ASALA στόχευε στη ζωή των διπλωμάτων μας όπως και των ΠΚΚ και FETO. Τονίζουμε πως η ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι όπως και οι ελευθερίες έκφρασης και διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο των παγκόσμιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων πρέπει να υπερασπίζονται και τονίζουμε ότι θα αντιδράσουμε σε αυτή την απόφαση με τον πιο σκληρό τρόπο.

Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας

No: 276, 4 Kasım 2020, “Bozkurtlar Hareketi”nin Kapatılmasına İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı Hk. / T.C. Dışişleri Bakanlığı    4/11/2020

Σχ. : Είναι γνωστός άλλωστε ο σεβασμός που δείχνει η Τουρκία στην ελευθερία έκφρασης και συνεταιρίζεσθαι  !!!!

Previous Article

83 συλλήψεις και 200 έρευνες σε βάρος της Κούρδισας πολιτικού !

Next Article

Ο Ζοζέπ Μπορέλ καταδίκασε την νέα NAVTEX της Τουρκίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *