Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : ¨ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΕΝ¨

No Comments Share:

¨Ξεχάστε τον κύριο που ζει την Πενσυλβάνια¨

010420140827551993996_2Η Μαρί Χαρφ-εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών συνεχάρη τον λαό της Τουρκίας για την συμμετοχή του στις εκλογές.

………..

Η Χαρφ δήλωσε : ¨Αυτό είναι κωμικό. Αυτός ο κύριος είτε ζει είτε δεν ζει στην Πενσυλβάνια, η εκ μέρους της τουρκικής κυβέρνησης απαγόρευση του τουίτερ εξακολουθεί να μην είναι σωστή. Δεν είναι σωστό επίσης η τουρκική κυβέρνηση να ασκεί πίεση σε όσους δεν σκέφτονται κατά τον ίδιο τρόπο με αυτήν. Αυτά τα πράματα δεν έχουν καμμία σχέση με το αν ένας Τούρκος πολίτης ζει στην Πενσυλβάνια¨.

Όταν η Μαρί Χαρφ ερωτήθηκε ¨Δεν έχετε περισσότερο κοινή θέση με τον Φετουλλάχ Γκιουλέν που φέρεται να υποστηρίζει τις σχέσεις Ισραήλ-Τουρκίας ;¨ , απάντησε λέγοντας ¨Όχι. Η Τουρκία είναι σύμμαχος στο ΝΑΤΟ. Να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό. Η Τουρκία είναι ένας στενός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε πάντα και σε όλα τα θέματα αλλά εμείς ποτέ δεν συμφωνούμε με κάποιον σε όλα. Για αυτό ξεχάστε τον κύριο που ζει στην Πενσυλβάνια. Έχουμε μια διμερή συμμαχία με την τουρκική κυβέρνηση. Όταν έχουμε διαφωνία το εκφράζουμε. Το ίδιο κάνουμε και όταν συμφωνούμε.

……………

DHA 1/4/2014

Previous Article

ENA ENΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Next Article

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *