Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ F-35

No Comments Share:

 

 

Απειλή από τις ΗΠΑ με τα F35: Δεν θα πάρουν S-400

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, εξέφρασε την ελπίδα πως η Τουρκία δεν θα πάρει S-400 από την Ρωσία.  Ο Πομπέο κατηγόρησε Ρωσία και Τουρκία για αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων.

Ο Πομπέο μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της βουλής των αντιπροσώπων των ΗΠΑ, ανέφερε πως γίνονται εργασίες για να μην πάρει η Τουρκία S-400 από την Ρωσία και εξέφρασε την ελπίδα πως η αγορά αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ F-35

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ απείλησε, αναφέροντας πως δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την παράδοση στην Τουρκία των βομβαρδιστικών F-35.

¨Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ¨

Ο Πομπέο είπε πως ¨Συνεχίζουμε τις εργασίες μας για να μην πάρει η Τουρκία τους S-400. Εκείνοι δεν το έχουν κάνει ακόμη αυτό και ελπίζω να μην τους πάρουν ποτέ¨, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως η Τουρκία πρέπει να παραμείνει στο ΝΑΤΟ και η Άγκυρα να κινείται σύμφωνα με την συμμαχική πολιτική

¨Η ΡΩΣΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Ο Αμερικανός ΥΠ.ΕΞ.  σχολίασε πως ¨Αντιλαμβανόμαστε τα ρίσκα στην Βοσνία. Πιστεύουμε πως η περιοχή εκεί είναι πολύ σημαντική. Γνωρίζουμε πως η Ρωσία εργάζεται πολύ για να αποσταθεροποιήσει την περιοχή εκεί.¨

¨ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;¨

Όταν μέλος της επιτροπής τον ρώτησε ¨Σαν τους Τούρκους;¨, ο Πομπέο απάντησε ¨Ναι¨.

Παρόμοια δήλωση είχε γίνει και από την τωρινή προεδρεύουσα χώρα της Ε.Ε. – Βουλγαρία. Ο Κρασιμίρ Κρακατσάνοφ-υπουργός Αμύνης της Βουλγαρίας είχε κάνει έκκληση σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, ώστε οι βαλκανικές χώρες να μην μπούνε στην επιρροή της Ρωσίας και της Τουρκίας.

 https://www.yeniakit.com.tr/haber/abdden-turkiyeye-f-35-ile-gozdagi-s-400-almayacaklar-470029.html

23/5/2018

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ TOY ΠΚΚ ΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Next Article

Ο Χασάν, ο Ριντβάν και ο Ρουφιάν

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *