Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υποψήφιος αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου : Να αποβληθεί η Τουρκία από το πρόγραμμα F-35

0 σχόλια Share:

Ο υποψήφιος του Τραμπ για αρχηγός του Γενικού Επιτελείου δήλωσε: Αν η Τουρκία παραλάβει τους S-400 πρέπει να αποβληθεί από το πρόγραμμα F-35.
O στρατηγός Μιλλει που προωθείται από τον Τραμπ ως υποψήφιος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, ανέφερε πως σε περίπτωση παραδοσης των S-400, η Τουρκία πρέπει να αποβληθεί από το πρόγραμμα F-35

…..
Ο Μαρκ Α. Μιλλει, ανέφερε πως σε περίπτωση που το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα παραδοθεί, τότε η Τουρκία πρέπει να αποβληθεί από το πρόγραμμα για το πεμπτης γενιάς αεροσκάφος F-35 και να ακυρωθεί η παράδοση αυτών των αεροσκαφών στην Τουρκία.

Ο Μιλλει στην επιστολή του προς το αμερικανικό Κογκρέσο, αναφέρει:” Σε περίπτωση που εγκριθεί η θέση μου, θα συμβουλεψω ότι σε περίπτωση που η Τουρκία παραλάβει τους s-400, πρέπει να τερματισθεί η παράδοση των F-35 στην Τουρκία και η Τουρκία να αποβληθεί από το πρόγραμμα F-35.”.

O Μιλλει υποστήριξε πως οι S-400 αναπτύχθηκαν για να χτυπάνε αεροσκάφη σαν τα F-35  και είπε:”Αν επιτρέψουμε να πάρει η Τουρκία F-35 και να τα χρησιμοποιεί κοντά στους S-400, το ραντάρ των S-400 μπορεί να παρουσιάσει σε Ρώσους στρατιωτικούς, απόρρητες πληροφορίες σχετικά με το F-35″.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber/dunya/1483424/Trump_in_Genelkurmay_adayi__Turkiye__S-400_leri_kabul_ederse_F-35_programindan_cikarilmali.html
11/7/2019

Previous Article

Στρατιωτικές ενισχύσεις στα σημεία παρατήρησης

Next Article

Ποντιακή βραδιά στην Ιαπωνία !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!