Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Bllomberg : Αν η Τουρκία δεν πάρει F-35…

0 σχόλια Share:

Δυτικά ΜΜΕ : Αν οι ΗΠΑ δεν δώσουν τα F-35, η Τουρκία μπορεί να αξιολογήσει την αγορά ρωσικών μαχητικών

Ο αμερικανικός τύπος έγραψε πως σε περίπτωση που η Τουρκία δεν μπορέσει να πάρει τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 από τις ΗΠΑ, μπορεί να σκεφτεί να αγοράσει ρωσικής κατασκευής μαχητικά.

Το πρακτορείο Bloomberg στηριζόμενο σε στρατιωτική πηγή που δεν ανέφερε το όνομα της, υποστηρίζει πως σε περίπτωση αποβολής της Τουρκίας από το πρόγραμμα F-35,  τότε θα μπορούσε να αναζητήσει εναλλακτικές μεταξύ των οποίων και ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη, όπως και να αναπτύξει δικά της μαχητικά αεροσκάφη και πυραύλους.

Οι πηγές ανέφεραν πως σύμφωνα με την άποψη της Τουρκίας, οι S-400 είναι ανώτεροι από τους Πάτριοτ και δύνανται να προστατεύσουν την Άγκυρα και την Κων/λη.

Επίσης το Bloomberg αναφέρει πως στα πλαίσια των ετοιμασιών απέναντι σε πιθανές αμερικανικές κυρώσεις, έχει γίνει ένα στοκ αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού, χωρίς να είναι γνωστό πότε ελήφθη η απόφαση για την δημιουργία αυτού του στοκ, προσθέτοντας πως η απόφαση αυτή ελήφθη με τη προσδοκία ενός πιθανού αμερικανικού εμπάργκο.

https://tr.sputniknews.com/abd/201907011039530731-bati-medyasi-abd-f-35-vermezse-turkiye-rus-jeti-alimini-degerlendirebilir/
1/7/2019
Previous Article

Βίντεο-Αποκεφαλισμοί Κούρδων ανταρτών από Τούρκους στρατιώτες !

Next Article

Ερντογάν : ¨Στην Συρία μας κάλεσε ο λαός της Συρίας¨ !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *