Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εκπρόσωπος Ερντογάν: ¨Με χρήση των χερσαίων και εναέριων δυνάμεων μας θα βγάλουμε τις καθεστωτικές δυνάμεις πέρα από τα σημεία παρατήρησης¨

No Comments Share:

Αλτουν : Μέχρι το τέλος του μήνα θα βγάλουμε τις συριακές καθεστωτικές δυνάμεις πέρα από τα  σημεία παρατήρησης

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της προεδρίας της Δημοκρατίας Φαχρεττιν Αλτουν είπε πως “Στην Ιντλίμπ θα κινητοποιήσουμε τις εναέριες και χερσαίες δυνάμεις μας”
……..
Ο Αλτουν είπε πως “Στα πλαίσια της συμφωνίας του Σότσι είμαστε αποφασισμένοι μέχρι το τέλος του μήνα να βγάλουμε πέρα από τα σημεία παρατήρησης το συριακό καθεστώς”

Ο Αλτούν στο λογαριασμό του στο Twitter έγραψε πως “Το καθεστώς Άσαντ στοχεύει σε πολίτες και κάνει σφαγές, αλλά δυστυχώς αυτοί που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ασφάλεια των πολιτών δεν ακούστηκαν απέναντι σε αυτή την κατάσταση”.

Ο Αλτουν ανέφερε τα εξής :
¨Δεν επιτρέπουμε και δεν θα επιτρέψουμε να συρρεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες προς τα σύνορά μας. Κατ εφαρμογή των συμφωνιών συμπεριφερθήκαμε με υπερβολική υπομονή στο θέμα των κινήσεων με τους ομολόγους μας. Η συμφωνία για τις περιοχές εκεχειρίας αγνοείται και τώρα το καθεστώς θέτει στο στόχαστρο τους στρατιώτες μας. Εμείς κινούμαστε όχι με μάταια λόγια αλλά ανάλογα με την κατάσταση στο πεδίο. Στα πλαίσια της συμφωνίας του Σότσι είμαστε αποφασισμένοι μέχρι το τέλος του μήνα, να αποβάλουμε πέραν των σημείων παρατήρησης μας το συριακό καθεστώς. Για να πραγματοποιηθεί αυτό θα κινητοποιήσουμε την εναέρια και χερσαία στρατιωτική μας ισχύ. Δεν θα επιδείξουμε ανοχή σε καμία επίθεση. Όπως το δήλωσε ξεκάθαρα και ο κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην παραμικρή παρενόχληση των δυνάμεών μας θα απαντήσουμε με συντριπτική ισχύ. Το να κρατήσουμε όρθιο τον λαό της Συρίας και να στηρίξουμε τον περήφανο αγώνα του αποτελεί για μας ηθικό και ανθρωπιστικό καθήκον.
……

https://amp.artigercek.com/haberler/altun-ay-sonuna-kadar-rejim-guclerini-gozlem-noktalarinin-disina-cikaracagiz

12/2/2020

Previous Article

Χορεύοντας ουσιαστικά για την ελευθερία !

Next Article

Η ομιλία-σκάνδαλο του δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *