Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΡΩΣΙΑ: ΟΙ Τ.Ε.Δ. ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ

No Comments Share:

Και ένα ¨φιλικό καζίκι¨: Η Ρωσία σχετικά με τους χτεσινούς βομβαρδισμούς δήλωσε πως ¨Τον στόχο μας τον έδωσαν οι Τ.Ε.Δ.¨

firat-kalkani-el-bab7-1

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πως το ρωσικό μαχητικό που χτύπησε το κτίριο όπου βρισκόταν οι Τούρκοι στρατιώτες, κινήθηκε σύμφωνα με συντεταγμένες που του έδωσαν οι Τ.Ε.Δ.

Κατά την διάρκεια της προσπάθειας της Τουρκίας να καταλάβει την πόλη Ελ Μπαπ στην βόρεια Συρία, ρωσικό αεροσκάφος που στόχευε την ISIS, χτύπησε κτίριο στο οποίο βρισκόταν Τούρκοι στρατιώτες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις στρατιώτες και νΑ τραυματιστούν άλλοι 11.  Οι Τ.Ε.Δ. ανακοίνωσαν πως το κτίριο χτυπήθηκε κατά λάθος. Τα μέιν στριμ ΜΜΕ είχαν χαρακτηρίσει το περιστατικό ¨φίλια πυρά¨.

Σε ανακοίνωση που έκανε σχετικά με το περιστατικό ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πέσκοφ, είπε: Δυστυχώς,  σε επιχείρηση που οργάνωσε ο στρατός μας κατά των τρομοκρατών, κινήθηκε στην βάση συντεταγμένων που μας δόθηκαν από τους Τούρκους εταίρους μας.  Σε αυτές τις συντεταγμένες κανονικά δεν υπήρχαν Τούρκοι στρατιώτες, έτσι έγινε κάτι χωρίς να υπάρχει πρόθεση. Εκτιμώ πως πρόκειται για ένα θέμα που προέκυψε από έλλειψη συντονισμού στην διασφάλιση των συντεταγμένων¨.

Diken 10/2/2017

Previous Article

H ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ…

Next Article

ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *