Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ Β.ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ…

0 σχόλια Share:

Τι μισθό πληρώνει η Τουρκία στους Σύριους που μετέχουν στην στρατιωτική επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη;

Οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων στις περιοχές της Συρίας που πληρώνει η Τουρκία αποτελούν ένα ευρύ φάσμα.

Οι παντρεμένοι παίρνουν διαφορετικό μισθό από τους ελεύθερους, τον μεγαλύτερο μισθό τον παίρνουν οι ειδικευμένοι γιατροί και τον μικρότερο οι δάσκαλοι των μαθημάτων Κορανίου.

Η Τουρκία εκπαιδεύει τους ντόπιους αστυνομικούς στην Συρία. Οι αστυνομικοί διασφαλίζουν την τάξη στα κέντρα των πόλεων

Οι μισθοί των Σύριων δημοσίων υπαλλήλων στις περιοχές που κατέλαβαν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TEΔ) στην βόρεια Συρία με την επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη που άρχισε στις 24/8/2016, πληρώνονται από την Τουρκία.

Στην περιοχή μεταξύ Αζέζ και Τζεράμπλους υπάρχουν πολλοί Σύριοι εισαγγελείς-δικαστές, αστυνομικοί, δάσκαλοι, θρησκευτικοί λειτουργοί, γιατροί, σωφέρ και τεχνικοί που υπηρετούν.

Ο συντονισμός αυτών των καθηκόντων γίνεται από διάφορες υπηρεσίες. Ο συντονισμός των δασκάλων γίνεται από το υπουργείο Εθνικής Παιδείας της Τουρκίας, οι διορισμένοι στα δικαστήρια από το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας και οι θρησκευτικοί λειτουργοί από την Διεύθυνση Θρησκευμάτων Τουρκίας.

Ευρύ φάσμα μισθών

…………..

Οι ειδικευμένοι γιατροί παίρνουν 3.500 λίρες, ενώ οι δάσκαλοι Κορανίου 450 λίρες μισθό. Οι ασκούμενοι γιατροί 2.500 λίρες και οι φαρμακοποιοί 1.700 λίρες. Υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε ελεύθερους και παντρεμένους Οι ελεύθεροι πρόεδροι συμβουλίων παίρνουν 1.850 λίρες  και οι παντρεμένοι 2.000 λίρες.

………………….

Ο μισθός των Σύριων αστυνομικών που εκπαιδεύονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Τουρκίας, είναι μεταξύ 600 και 800 λιρών

Οι μισθοί πληρώνονται μέσω του ταχυδρομείου (ΡΤΤ)

Οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται διαμέσου των ταχυδρομείων.

Τα ΡΤΤ που άνοιξαν το πρώτο τους υποκατάστημα στην Τζεράμπλους από όπου είχε αρχίσει και η στρατιωτική επιχείρηση Ασπίδα Ευφράτη, στο μετέπειτα διάστημα άνοιξαν κι άλλα. Τα ΡΤΤ άνοιξαν  υποκαταστήματα σε Τσομπάνμπεϊ, Ελ Μπαμπ, Μάρε και Αζεζ , ενώ το τελευταίο το άνοιξε στο Άφριν μετά από την κατάληψη του με την στρατιωτική επιχείρηση Κλάδος Ελαίας.

Τζιχάτ Αρπατζίκ

https://www.independentturkish.com/node/10846/haber/türkiye-fırat-kalkanı-bölgesinde-görevlendirdiği-suriyelilere-ne-kadar-maaş-ödüyor?fbclid=IwAR1M-zkGbMt3sU2Se-7iGLCPZMTFyvgwb30xjWo5fYIxmov4xpoXCYgd-Uo

17/4/2019

Previous Article

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Next Article

ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!