Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

No Comments Share:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

Η Τουρκία θα παραχωρήσει πακέτο στήριξης ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη χώρα

Χρηματοδοτική στήριξη ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων παραχώρησε η Τουρκία στην Αίγυπτο.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλή Μπαμπατζάν συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Αιγύπτου Εσάμ Αλ Χαντάντ στην Κωνσταντινούπολη.

Στις διμερείς και δια εκπροσώπων συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Πρωθυπουργικό Γραφείο Εργασίας στην περιοχή Ντολμάμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, στην τουρκική αποστολή προήδρευσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλή Μπαμπατζάν ενώ στην Αιγυπτιακή πλευρά ο Αιγύπτιος αντιπρόεδρος Εσάμ Αλ Χαντάντ.

Στις συνομιλίες παρέστησαν επίσης ο υπουργός Οικονομικών της Αιγύπτου Μουμτάζ Αλ Σάιντ και υπουργός Σχεδιασμού και Διεθνούς Συνεργασίας Ασράφ Αλ Αράμπι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της Τουρκίας με την Αίγυπτο επιτεύχθηκε συμφωνία όσον το πακέτο στήριξης 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα ενισχύσει την οικονομία της Αιγύπτου.

Κατά τη συνεδρίαση οι πλευρές συζήτησαν τις εξελίξεις, τις εμπορικές σχέσεις και τις επενδυτικές ευκαιρίες στις δυο χώρες και επιτεύχθηκε συμφωνία πάνω στο πλαίσιο του πακέτου στήριξης ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα παραχωρήσει η Τουρκία στην Αίγυπτο.

Με το συγκεκριμένο πακέτο στοχεύετε η ενίσχυση των διεθνών συναλλαγματικών αποθεμάτων της Αιγύπτου, η στήριξη του σχεδίου υποδομών της αιγυπτιακής κυβέρνησης και η συμβολή στην μακροοικονομική σταθερότητα και προοπτική ανάπτυξης της Αιγύπτου.

 TRT  16/9/2012

Σχ : Οπότε δεν βλέπω να συμφωνεί η Αίγυπτος για την ΑΟΖ…. 

Previous Article

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ…

Next Article

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *