Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έρχονται (;) νέες κυρώσεις από την ΕΕ προς την Τουρκία

No Comments Share:

Το ευρωκοινοβούλιο θα συζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Με τροπολογία που έρχεται σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο θα συζητηθούν οι νέες οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας. H τροπολογία που έχει την στήριξη όλων των πολιτικών ομάδων του ευρωκοινοβουλίου, κάνει έκκληση για αναλογικά και στοχευμένα οικονομικά μέτρα κατά της Τουρκίας.

Το ευρωκοινοβούλιο θα αξιολογήσει την εφαρμογή των νέων οικονομικών κυρώσεων κατά της κυβέρνησης Ερντογάν λόγων των επιθέσεων της Τουρκίας στην βόρεια και Ανατολική Συρία. Στο κοινοβούλιο υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αναμένεται να έρθει στην επικαιρότητα και η διακοπή σημαντικών χρηματοδοτικών πόρων.

Ο Γερμανός κεντροδεξιός βουλευτής Mίκαελ Γκάχλερ που εκπροσωπεί τη μεγαλύτερη πολιτική ομάδα του ευρωκοινοβουλίου, δήλωσε: “Ζητάμε άμεσα από την Τουρκία να αποσυρθεί από την Συρία”. Με την τροπολογία η οποία αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα από τους ευρωβουλευτές και έχει τη στήριξη όλων των πολιτικών ομάδων γίνεται έκκληση για αναλογικά και στοχευμένα οικονομικά μέτρα κατά της Τουρκίας.
Στο κείμενο στο οποίο γίνονται ακόμη αλλαγές ζητείται να σταματήσει η ΕΕ να δίνει προτεραιότητα στις εξαγωγές γεωργικών προϊόντων από την Τουρκία.
Στο κείμενο θα γίνεται έκκληση για πάγωμα της τελωνειακής ένωσης με την Άγκυρα. Αναμένεται πως ο 200 δις € τζίρος ανάμεσα στην Άγκυρα και στις 28 χώρες της ΕΕ θα επηρεαστεί αρνητικά. Η κίνηση αυτή στηρίζεται από την κεντροδεξιά ομάδα.

Το ευρωκοινοβούλιο μπορεί επίσης να παρεμποδίσει τους νέους πόρους που θα δοθούν στην Τουρκία για τα 3 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες.
……
Κάποιες χώρες ζητούν να κοπεί εντελώς η βοήθεια ενώ άλλες πιστεύουν πως χρειάζεται να συνεχιστεί για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στα εδάφη της Τουρκίας

Η ΕΕ τον Οκτώβριο είχε κάνει βήμα για την ένταξη στην μαύρη λίστα των Τούρκων αξιωματούχων και εταιριών, λόγω των ερευνών για φυσικό αέριο στα ανοιχτά της Κύπρου.

http://mezopotamyaajansi14.com/tum-haberler/content/view/74321

24/10/2019

Previous Article

Mια προωθημένη μορφή ζωοφιλίας😂😂

Next Article

Συνομιλία του Ρώσου υπουργού Αμύνης με τον στρατιωτικό διοικητή των Κούρδων της Ροζάβα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *