Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΝΦΡΕΝΤ ΒΕΜΠΕΡ: ¨Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει ποτέ μέλος της Ε.Ε.¨

No Comments Share:

 

¨Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει ποτέ μέλος της Ε.Ε.¨

Ο Γερμανός πολιτικός Βέμπερ που είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ε.Ε.  ανακοίνωσε πως  θα κλείσει πλήρως τις πύλες προς την Τουρκία.

Ο Γερμανός πολιτικός Μάνφρεντ Βέμπερ που είναι υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της Ε.Ε. (καθώς λήγει η θητεία Γιούγκερ) ανακοίνωσε πως  θα κλείσει πλήρως τις πύλες προς την Τουρκία. Ο Βέμπερ που είναι ηγέτης της μεγαλύτερης ομάδας στο ευρωκοινοβούλιο-του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δήλωσε πως ¨Η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει ποτέ μέλος της Ε.Ε.¨.

Ο Βέμπερ μιλώντας στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf δήλωσε πως σε περίπτωση εκλογής του, θα τερματίσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία.  O Bέμπερ τόνισε πως μόλις αναλάβει καθήκοντα το συντομότερο δυνατό, θα θελήσει να τραβήξει μια ¨κόκκινη γραμμή¨ στο θέμα της υποψηφιότητας της Τουρκίας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ;

Επίσημα μια τέτοια απόφαση, μπορεί να ληφθεί μόνο από τις κυβερνήσεις και τους προέδρους των μελών-κρατών της Ε.Ε.  Ο Βέμπερ όμως δήλωσε πως ¨Εάν εκλεγώ πρόεδρος της Επιτροπής, έχω καθήκον να δηλώσω πως η Τουρκία δεν θα μπορέσει να γίνει μέλος της Ε.Ε.

……………..

https://www.artigercek.com/haberler/turkiye-hicbir-zaman-ab-ye-uye-olamaz?t=1539422558

13/10/2018

Σχ: Τώρα που πλησιάζουν οι ευρωεκλογές,  όλοι  οι κολαούζοι της ΝΤΠ άρχισαν να κοιτάνε και τι θέλει ο κόσμος και όχι μόνο ο Σόρος… Που να δείτε και μετά τις ευρωεκλογές…

Previous Article

9 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ !

Next Article

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΖΑΝ ΤΑ I-PHONE ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ; …

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *