Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

0 σχόλια Share:

¨Πρέπει να τελειώσει το χρόνιο ψέμα¨ : Δόθηκε ημερομηνία ακύρωσης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας

Το συντηρητικό Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα του ευρωκοινοβουλίου (EVP) που είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου, έδωσε ημερομηνία για τον τερματισμό των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Ντόιτσε Βέλλε, ο πρόεδρος του EVP Μάνφρεντ Βέμπερ, είπε πως είναι ανάγκη οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία να σταματήσουν τον Ιούνιο και πρόσθεσε: ¨Για όσο δεν ξεκαθαρίζει θεμελιακά η στάση με την Τουρκία, δεν θα εγκρίνουμε θέματα όπως η τελωνειακή ένωση ή η εξαίρεση βίζας

Ο Βέμπερ στην δήλωση του είπε: ¨Σε ένα από τα επί χρόνια συνεχιζόμενα ψέματα των σχέσεων με την Τουρκία, δηλαδή στο ότι μπορεί η Τουρκία να γίνει μέλος της Ε.Ε. , πρέπει να δώσουμε ένα τέλος¨.

Το βήμα πρέπει να προέλθει από την Τουρκία
Ο πρόεδρος του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών Γιουργκέν Χάρνττ προειδοποίησε πως δεν πρέπει να κλείσουν οι πύλες από την πλευρά της Ε.Ε. και είπε πως ¨ένα τέτοιο βήμα πρέπει να προέλθει από την Τουρκία¨.

Ο Νόρμπερτ Ρέντγκεν-πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του Γερμανικού Κοινοβουλίου, στηρίζοντας τον Βέμπερ, είπε πως πρέπει να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και πρόσθεσε πως ¨Εάν υπάρχει κάποια ανάπηρη υποψηφιότητα εισόδου στην Ε.Ε., έφτασε ο καιρός να γλυτώσουμε από αυτήν¨.

http://www.diken.com.tr/yillarin-yalani-bitmeli-turkiyenin-ab-uyelik-muzakerelerinin-iptaline-tarih-verildi/
21/4/2017

Previous Article

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *