Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ…

0 σχόλια Share:

 

 

¨Ανησυχητική η έκκληση για στήριξη στην στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία που έγινε στα τζαμιά¨

Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ανησυχεί για την απόπειρα πολιτικής επίδρασης που επιχειρεί να δημιουργήσει η Τουρκία στα τζαμιά της DITIB

Η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως είναι ανησυχητική η πολιτική επιρροή της Τουρκίας στα τζαμιά της Γερμανίας. Η κυβέρνηση απαντώντας σε ρώτημα που υποβλήθηκε από το αριστερό κόμμα, εξέφρασε την ανησυχία της για το ότι στα τζαμιά της DITIB (Τουρκο-ισλαμική Ένωση Θρησκευτικών Υποθέσεων)  έγινε έκκληση για στήριξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στην Συρία.

Η κυβέρνηση στην ανακοίνωση της αναφέρει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές συμβάλλουν  στην μεταφορά στην γερμανική κοινωνία των διαφωνιών ή και στην αύξηση των εντάσεων.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως ¨Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι ενάντια στο να δίνει η Diyanet-Τουρκίας στους ιμάμηδες των τζαμιών της DITIB, καθήκοντα που υπερβαίνουν τις θρησκευτικές υπηρεσίες. Επίσης αναφέρεται πως ¨Η γερμανική κυβέρνηση σχετικά με την κατάσταση στην Συρία, έχει μια μόνιμη, ανοιχτή και κριτική στάση με την Τουρκία, ενώ δεν υπάρχει καμία πληροφορία πως υπήρξε συνεργασία της Τουρκίας με κάποια τρομοκρατική οργάνωση, που βρίσκεται στην λίστα του ΟΗΕ ή της Ε.Ε.

…………….

https://www.artigercek.com/almanya-turkiye-nin-camilerde-siyasi-nufuz-kullanmasi-kaygi-verici

6/4/2018

Previous Article

ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑΦΟΥΣ

Next Article

EΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *