Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ:Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ F-35 ΚΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

No Comments Share:

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι: Η διαδικασία παράδοσης των F-35 και η εκπαίδευση των πιλότων συνεχίζεται

Τούρκοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι ανέφεραν πως η διαδικασία παραλαβής των S-400 συνεχίζεται όπως είχε σχεδιαστεί, ενώ διέψευσαν την είδηση πως στάλθηκαν στην Τουρκία κάποια τμήματα των S-400. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους αυτούς, ο συντονισμός με τις ΗΠΑ σχετικά με την παράδοση των F-35 και η εκπαίδευση των πιλότων συνεχίζονται.

Οι Τούρκοι αξιωματούχοι αξιολογώντας τις δηλώσεις σχετικά με τα F-35 που γίνονται από την πλευρά της Αμερικής , τόνισαν πως ο συντονισμός με τις ΗΠΑ σχετικά με την παράδοση των F-35 και η εκπαίδευση των πιλότων συνεχίζεται.

Υπενθύμισαν πως η Τουρκία είναι ένας από τους εταίρους του σχεδίου F-35 και πρόσθεσαν πως η Τουρκία ως εταίρος στα πλαίσια του σχεδίου αυτού, έχει κάνει και με το παραπάνω αυτά που της αναλογούσαν. Είπαν πως το σημείο αυτό το έχουν εκφράσει και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι σε διάφορα επίπεδα και σε συναντήσεις. Είπαν πως ¨Ο συντονισμός σχετικά με την διαδικασία και η εκπαίδευση μας συνεχίζεται¨. Ανακοίνωσαν επίσης πως συνεχίζεται η κατασκευή της βάσης όπου θα εγκατασταθούν τα αεροσκάφη στην Μαλάτια.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400 ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι τόνισαν πως η σχετική με το αντιαεροπορικό σύστημα αμύνης S-400 διαδικασία, προχωρά σύμφωνα με τον σχεδιασμό και δεν υπάρχει καμία δυσλειτουργία. Επίσης τόνισαν πως οι ισχυρισμοί για άφιξη στην Τουρκία κάποιων κομματιών που σχετίζονται με τους S-400 δεν είναι αληθινοί.

https://tr.sputniknews.com/columnists/201904041038620129-askeri-yetkililer-f35in-teslim-sureci-ile-pilotlarin-egitimi-devam-ediyor/

4/4/2019

Previous Article

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ…

Next Article

ΣΚΙΤΣΟ-Ο ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *