Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

No Comments Share:

To ηχητικό του εγκλήματος πολέμου του ΑΚΡ : Έτσι σχεδίασαν την επίθεση στην Συρία !

Διέρρευσε ένα νέο ηχητικό-σκάνδαλο, που δείχνει το πώς το κόμμα ΑΚΡ με πρόφαση τον τάφο του Σάχη Σουλεϊμάν, σχεδίασε την μέσω τζιχαντιστών επίθεση στην Συρία. Επίσης φαίνεται το πώς το ΑΚΡ συνεχίζει την ροή πυρομαχικών από προς τους τζιχαντιστές, όπως και το ότι τα σύνορα μας είναι ανοιχτά σε κάθε είδους προβοκάτσια.

Σήμερα το βίντεο με τίτλο ¨Σχέδιο κατευθυνόμενου-εκλογικού πολέμου του αρχικλέφτη 1-1¨που δημοσιεύτηκε στο Youtube από τον λογαριασμό “secim gudumu”, αποτελεί ουσιαστικά ένα ντοκιμαντέρ των εγκλημάτων πολέμου που διαπράττει το ΑΚΡ στην Συρία.

Στο ηχητικό που γίνεται αντιληπτό πως καταγράφηκε μέσω ηχογράφησης περιβάλλοντος, ακούγονται ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, ο διοικητής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν, ο υφυπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιρλίογλου και ο Νο 2 του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Χακάν Γκιουλέρ, να συζητάνε -με πρόφαση τις απειλές της IŞİD κατά του τάφου του Σάχη Σουλειμάν- την βοήθεια που παρέχεται στους τζιχαντιστές στην Συρία, όπως και για μια στρατιωτική επιχείρηση εκεί.

Ο Νο 2 του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Χακάν Γκιουλέρ, κάνει λόγο για εξοπλισμό 1000 ανταρτών, ενώ ο Χακάν Φιντάν λέει πως σε περίπτωση που γίνει κάποια επιχείρηση σε βάρος της IŞİD, θα αρχίσουν να σκάνε βόμβες μέσα στην Τουρκία και ομολογεί πως τα σύνορα δεν ελέγχονται.

Να λοιπόν οι συνομιλίες που ουσιαστικά αποτελούνε εγκλήματα πολέμου :

……………

……………

 Ηaber.sol.org 27/3/2014

 

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΚΙΟΥΛ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *