Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

No Comments Share:

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: O ΑΣΑΝΤ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο υπουργός μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις μεταξύ Τουρκίας-Ιράν και Συρίας

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου,ο Ασάντ εξασφαλίζει όπλα στην τρομοκρατική οργάνωση και διατύπωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα απέναντι στην απειλή αυτή.

O υπουργός Εξωτερικών απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων στο αεροπλάνο με το οποίο μεταβαίνει στη Μιανμάρ, προέβη σε σημαντικές δηλώσεις για τα θέματα του Ιράν και της Συρίας.

Ο κος Νταβούτογλου, υπενθύμισε τη δήλωση του Ιρανού ομολόγου του Σαλεχί, ο οποίος του είπε «Μην δίνεται σημασία στις δηλώσεις που έχουν ειπωθεί με κίνητρο την εσωτερική πολιτική».

Ενώ ο υπουργός σημείωσε πως τον ενοχλεί περισσότερο που το Ιράν προσπαθεί να φορτώσει στην Τουρκία την ευθύνη για τα όσα διαδραματίζονται στη Συρία.

«Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε κάτι τέτοιο. Μπορεί να κατανοηθεί η ύπαρξη διαφωνίας, όμως όταν συνεχίζεται μια σχέση με ένα καθεστώς που ευθύνεται για τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στη Συρία και συνεχίζεται να στηρίζεται εκείνο το καθεστώς και μετά γυρίζει και απειλεί την Τουρκία, αυτές οι πράξεις δεν έχουν καμιά σχέση με την ειλικρίνεια και την τιμιότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κος Νταβούτογλου.

TRT 10/8/2012

Σχόλιο : Η απόλυτη υποκρισία από τον Τούρκο ΥΠΕΞ. Ο κόσμος τοχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. Πολλές δυτικές εφημερίδες ήδη έχουν γράψει για τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των Σύριων αντικαθεστωτικών εντός του τουρκικού εδάφους και για τα όπλα που χορηγεί και η Τουρκία, και ο κύριος Νταβούτογλου εκπλήσσεται….

Όσον αφορά δε την χορήγηση οπλισμού από τον Άσαντ στο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα του ΠΚΚ, δεν κατάλαβα, τι πιο φυσιολογικό ; Δηλαδή εσύ θα ενισχύεις τους Σύριους αντάρτες και μετά θα περιμένεις από τον Άσαντ να κάτσει να το δεχτεί με σταυρωμένα τα χέρια ;

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΙΦΤΑΡ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΩΜΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Next Article

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *