Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

No Comments Share:

Έδωσε ημερομηνία για την συμφωνία με την Ιαπωνία

Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου σε δηλώσεις του στην μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα της Ιαπωνίας την Nihon Keizai Shimbun είπε πως ¨Την άνοιξη θα είναι δυνατή η υπογραφή της συμφωνίας με την Ιαπωνία για την πυρηνική συνεργασία¨

Στην συνέντευξη που έδωσε ο Νταβούτογλου αναφέρθηκε στο θέμα των πυρηνικών του Ιράν, στις τελευταίες εξελίξεις στην Συρία, στις σχέσεις με την Ιαπωνία και στις διαπραγματεύσεις για πυρηνική συνεργασία με την Ιαπωνία.

Στις δηλώσεις του στην εφημερίδα ο Νταβούτογλου εγγυήθηκε πως η πυρηνική ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί για ειρηνικούς σκοπούς και μιλώντας για την συμφωνία που περιλαμβάνει συνεργασία από τα πυρηνικά μέχρι την γεωργία είπε πως ¨Η συμφωνία για την πυρηνική συνεργασία με την Ιαπωνία μπορεί να υπογραφεί την άνοιξη¨

………………

Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε πως επιτεύχθηκε συμφωνία για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για τα πηρυνικά του Ιράν.

………………

Στην είδηση της εφημερίδας αναφέρεται πως ο Νταβούτογλου δήλωσε πως ¨Οι αποφάσεις που πήραν οι ΗΠΑ και η Ευρώπη για κυρώσεις σε βάρος του Ιράν δεν είναι δεσμευτικές για την Τουρκία. Σε σχέση με τις κυρώσεις χρειάζεται η Τουρκία να εξαιρεθεί¨.

…………………

Εφ. Χουριέτ 8-10-2012

Previous Article

ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ 1453 -ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΟΜΙΛΟΣ ŞIŞECAM

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *