Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ SUK

No Comments Share:

Ο Νταβούτογλου συναντήθηκε με μέλη της αντιπολίτευσης της Συρίας

Ο υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκε χτες με εκπροσώπους του Εθνικού Συριακού Συμβουλίου (SUK) που συνέστησαν οι αντιπολιτευόμενες ομάδες της Συρίας.

Με βάση πληροφορίες από διπλωματικές πηγές, μετά την συνάντηση του Νταβούτογλου με την Αραβική Ένωση, οι αντιπολιτευόμενοι της Συρίας χτες ήρθαν στην Άγκυρα.

Την επόμενη μέρα από την σύνοδο της Αραβικής Ένωσης στο Κάιρο που έγινε με θέμα την Συρία, ο γραμματέας της Αραβικής Ένωσης Νεμπίλ Ελ-Αραμπί αναζήτησε τον Νταβούτογλου και τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της συνόδου. Σε αυτό το θέμα υπήρξε ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στον Νταβούτογλου και τον Αραμπί.

Κατά την συνάντηση του Νταβούτογλου με τους εκπροσώπους του SUK, τα μέλη του Συμβουλίου του περιέγραψαν τις απόψεις και τις σκέψεις τους για την Συρία και έδωσαν πληροφορίες για τις επαφές. Οι εκπρόσωποι του SUK ανέφεραν πως προσκλήθηκαν από την Αραβική Ένωση για συνομιλίες και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις επαφές τους στο Κάιρο.

…………….

Εφ. Χουριέτ 18-10-2011

Σχόλιο : Η είδηση εδώ είναι πως μετά την ίδρυση του SUK στην Κωνσταντινούπολη, είναι και η πρώτη φορά που μέλη του Συμβουλίου αυτού γίνονται δεκτοί από έναν τόσο υψηλόβαθμο Τούρκο αξιωματούχο, ο οποίος ουσιαστικά τους νομιμοποιεί.

Previous Article

¨ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ¨

Next Article

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΕΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *