Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ANTIΡΩΣΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ

0 σχόλια Share:

070320161938437301430

………………..

O Νταβούτογλου είπε πως η παρουσία και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Συρία δεν στοχεύουν στην ISIS και πρόσθεσε πως ¨Τόσο καιρό τώρα  η παρουσία και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Συρία δεν στοχεύουν τόσο στην ISIS αλλά περισσότερο σε πολίτες, οι οποίοι υπό αυτή την κατάσταση εξαναγκάζονται ν αφήσουν την Συρία και να έρθουν στην Τουρκία¨.

Ο Νταβούτογλου είπε πως η Ρωσία με τις επιχειρήσεις της στην Συρία, επιδιώκει να δημιουργήσει μια ντεφάκτο κατάσταση εκεί και είπε πως ¨Η στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας δεν είναι εναντίον της ISIS. Eμείς ως ΝΑΤΟ είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε όλες αυτές τις δυσκολίες¨.


O Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ δήλωσε πως έχουν αλληλεγγύη για την Τουρκία, και ότι ¨Αποφασίσαμε να αυξήσουμε τις προσπάθειες μας σχετικά με το προσφυγικό θέμα¨. Ο Στόλτενμπεργκ είπε πως ΝΑΤΟ κι Ε.Ε. εργάζονται μαζί για το προσφυγικό θέμα και ότι το ΝΑΤΟ θα αυξήσει τις εργασίες του στα σύνορα της Τουρκίας.

Ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε πως ¨Αυξάνουμε τον αριθμό των πλοίων που έχουμε εγκαταστήσει¨ και πρόσθεσε πως ¨Θα ενδυναμώσουμε την αεράμυνα της Τουρκίας με συστοιχίες Πάτριοτ¨. Ο Στόλτενμπεργκ είπε επίσης πως η ρωσική στρατιωτική παρουσία επέτεινε την ανθρωπιστική κρίση στην Συρία¨.

http://www.dha.com.tr/davutoglu-rusyanin-bolgedeki-askeri-varligi-daes-ile-mucadele-icin-degil_1158978.html

Σχ : Πραγματικά αναρωτιέσαι ποιος από τους δύο είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο…

Previous Article

TOYΡKIKH EΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *