Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

0 σχόλια Share:

Ανεγείρεται το μεγαλύτερο τζαμί των Βαλκανίων

cami-balkanlar

Το τζαμί Ναμαζγκάχ που χτίζεται στην πρωτεύουσα της Αλβανίας Τίρανα από το TDV( σημ μεταφρ : ίδρυμα του τουρκικού υπουργείου Θρησκευμάτων)   θα είναι το μεγαλύτερο των Βαλκανίων.

Ο μηχανικός Χουσείν Σεντούρκ που είναι ο υπεύθυνος του έργου, σε δηλώσεις του προς τον ανταποκριτή του πρακτορείου Α.Α. ανέφερε πως οι εργασίες συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα και ότι ως τώρα προσπάθησαν να ολοκληρώσουν το πάρκινγκ, την συνεδριακή αίθουσα, τα γραφεία και άλλους χώρους για άλλες λειτουργίες που θα βρίσκονται υπόγεια.

……………..

Ο Σεντούρκ είπε : ¨Ο κόσμος έστω και αν ξέρανε πως δουλεύουμε από έξω δεν έβλεπαν τίποτε. Τώρα ο κόσμος που περνά από εδώ βλεπει με τα μάτια του πια το τι γίνεται. Χτυπούν την πόρτα μας και βλέποντας πως οι εργασίες προχωρούν γρήγορα , χαίρονται και μας χαιρετίζουν. Ο λαός των Τιράνων άρχισε πραγματικά να πιστεύει πως αυτό το τζαμί κατασκευάζεται¨.
Το Ναμαζγκάχ τζαμί χτίζεται πάνω σε μια έκταση περίπου 10 χιλιάδων τ.μ. Το τζαμί προβλέπεται να τελειώσει σε 2-3 χρόνια και τα θεμέλια του είχαν τεθεί τον περασμένο Μάιο σε τελετή στην οποία μετείχε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=4413

1/3/2016

Previous Article

ΣΤΗΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

Next Article

ΜΟΛΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

venenatis commodo libero luctus sem, Donec ut elementum