Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

No Comments Share:

ΗΠΑ : Άσχημη και ανησυχητική η δράση με τα τσουβάλια

121120141345546785767_2 (1)

Οι ΗΠΑ κατήγγειλαν και χαρακτήρισαν ως άσχημη και ανησυχητική την διαμαρτυρία αυτών που πέρασαν τσουβάλια σε κεφάλια Αμερικανών στρατιωτών στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τζεν Ψάκι-εκπρόσωπος του αμερικανικού ΥΠΕΞ, κατά την ενημέρωση τύπου στην Ουάσιγκτον, εξέφρασε την βαθιά της ανησυχία σχετικά με την επίθεση που έγινε σε Αμερικανούς στρατιώτες του  αμερικανικού πλοίου USS Ross που έχει αγκυροβολήσει στην Κωνσταντινούπολη.Η Ψάκι ανέφερε πως το μέλος του αμερικανικού στόλου πλοίο USS Ross, επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη ως ένδειξη της μακρόχρονης φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας και είπε πως ¨ Αν και στηρίζουμε το δικαίωμα ειρηνικής διαμαρτυρίας, το περιστατικό αυτό υπερέβη την γραμμή της ειρηνικής διαμαρτυρίας και μετατράπηκε σε βία και απειλή. Αμερικανικές και τουρκικές αρχές ερευνούν το περιστατικό¨.

Η Ψάκι όταν ρωτήθηκε αν βλέπει αυτή τη  διαμαρτυρία ως τμήμα του εν Τουρκία αντιαμερικανισμού, είπε πως ¨Η Τουρκία συνεχίζει να αποτελεί ένα σημαντικό σύμμαχο στο ΝΑΤΟ. Συνεργαζόμαστε στενά σε πολλά θέματα¨

DHA 13/11/2014

Previous Article

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Next Article

ΔΡΑΣH KATA ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *