Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

0 σχόλια Share:

ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΣΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑ…

Ανακοινώθηκε πως οι ΗΠΑ θα χάριζαν ελικόπτερα στην Τουρκία αλλά φάνηκε πως η αλήθεια ήταν άλληç

Αποκαλύφθηκε πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα δώσει δωρεάν τα 3 επιθετικά ελικόπτερα AH-1W “Super Cobra” αλλά θα τα πουλήσει.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως τα τρία αυτά ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται από τον αμερικανικό στρατό στο Αφγανιστάν θα δίνονταν στην Τουρκία ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.

Η κυβέρνηση όμως των ΗΠΑ ανακοίνωσε στο Κογκρέσο πως τα τρία επιθετικά ελικόπτερα AH-1W “Super Cobra” θα πωληθούνε στην Τουρκία.

Στην σχετική με το θέμα ανακοίνωση του Οργανισμού Αμυντικής Ασφάλειας και Συνεργασίας που υπάγεται στο αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, αναφέρεται πως στην ενημέρωση προς το Κογκρέσο αναφέρεται πως εκτός από τα ελικόπτερα η πώληση περιλαμβάνει και 7 κινητήρες T700-GE-401, τον συναφή εξοπλισμό, ανταλλακτικά, εκπαίδευση και λογιστική υποστήριξη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα ελικόπτερα που ζητά η Τουρκία είναι καταχωρημένα στους πεζοναύτες των ΗΠΑ και πως το συνολικό κόστος της πώλησης θα φτάσει τα 111 εκ. $, ενώ τονίζεται πως η Τουρκία αποτελεί εταίρο των ΗΠΑ για την ειρήνη και την σταθερότητα στην περιοχή.

…………….

Ιστοσελίδα Askerhaber 29-10-2011

Previous Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Next Article

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *