Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ !

No Comments Share:

Εντός της αυλής του προξενείου στήριξη για τον Τσαβούσογλου, από έξω διαμαρτυρίες

kapak-5-750x350

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, από το μπαλκόνι του τουρκικού προξενείου στο Αμβούργο, μίλησε σε μια μικρή ομάδα που βρισκόταν στην αυλή. Κατηγόρησε την Γερμανία και υποστήριξε πως ασκούνται πιέσεις σε αυτούς που δηλώνουν πως θα ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.

…………..

Μάλιστα παρά την προετοιμασία που έγινε, παραβρέθηκαν μόνο 100 άτομα. Ενώ στην διαμαρτυρία που έγινε στην πόλη ενάντια στον Τσαβούσογλου, μετείχαν περίπου χίλιοι Γερμανοί και εκ Τουρκίας καταγόμενοι.

Στην ομιλία που έκανε ο Τσαβούσογλου, άσκησε κριτική για την ακύρωση των εκδηλώσεων στις οποίες θα μετείχαν Τούρκοι υπουργοί εν όψει του δημοψηφίσματος και είπε πως ¨Τα εμπόδια δεν μπορούν να αποκόψουν τους δεσμούς μας¨.

Ο Τσαβούσογλου είπε πως επιθυμούσε να βρεθούνε σε μεγαλύτερο χώρο και ότι δεν θέλει να ενοχλεί τους περίοικους, αλλά ότι υπεύθυνοι για αυτό είναι αυτοί που παρεμπόδισαν τις συγκεντρώσεις.

Ο Τσαβούσογλου θύμισε πως ακυρώθηκαν τρεις εκδηλώσεις σε διάφορες αίθουσες και είπε: ¨Αίθουσα που λειτουργεί επί 20 χρόνια, τώρα την έκλεισαν, μα που ήσασταν μέχρι τώρα ; Πρόκειται για μια συστηματική παρεμπόδιση. Η Γερμανία είναι πάντα μια φίλη χώρα, μια χώρα που θέλουμε να την βλέπουμε ως φίλη, αλλά η συστηματική της δράση ενάντια στην Τουρκία και η πίεση σε βάρος των πολιτών μας δεν συνάδει με την φιλία μας.¨

¨ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ¨

Ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε την γερμανική κυβέρνηση λέγοντας ¨Μην προσπαθείτε να μας δώσετε μαθήματα σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας¨. Ο Τσαβούσογλου είπε πως οι Γερμανοί πολιτικοί μπορούν όποτε θέλουν να συναντάνε πολίτες τους στην Τουρκία και ότι αυτό αποτελεί αναγκαιότητα της δημοκρατίας.

Ο Τσαβούσογλου είπε πως  ¨Τα εμπόδια δεν μπορούν να αποκόψουν τους δεσμούς μας¨ και ανέφερε πως ¨Παρακαλώ σταματήστε αυτή την λάθος πρακτική. Είδατε μήπως εμείς να ασκούμε πίεση ή να κατευθύνουμε σχετικά με εκλογές στην Τουρκία; Εμείς υιοθετήσαμε την αρχή να μην εμπλεκόμαστε στην εσωτερική πολιτική φίλων χωρών¨.

Ο Τσαβούσογλου υποστήριξε  πως αυτοί που δηλώνουν ΝΑΙ παρεμποδίζονται στην Γερμανία, ενώ βοηθούνται αυτοί που δηλώνουν ΟΧΙ.

Πρόσθεσε πως στην  Ευρώπη κλιμακώνεται ο ρατσισμός, ένα θέμα το οποίο όπως είπε θα συζητήσει αύριο στην συνάντηση που θα έχει με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Γκάμπριελ.

¨Η DITIB ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ¨

Ο Τσαβούσογλου υπογράμμισε πως επιθυμούν ενδυνάμωση των σχέσεων με την Ευρώπη. Ο Τσαβούσογλου είπε πως μιλώντας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Γερμανίας Στάινμάγερ του είπε πως η Τουρκία δεν προέβη σε καμία κίνηση κατά της Γερμανίας και ότι εκείνος δεν μπόρεσε να του δώσει κανένα τέτοιο παράδειγμα

Ο Τσαβούσογλου υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα παράδειγμα ριζοσπαστικοποίησης των Τούρκων που ζούνε στην Ευρώπη και ότι  ¨Διότι η θρησκεία μας είναι ενάντια στην ριζοσπαστικοποίηση, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία της ειρήνης. Χάρη στην DITIB και στην Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων δεν υπήρξε ριζοσπαστικοποίηση¨.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

Την ώρα που υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου μιλούσε από το μπαλκόνι του προξενείου σε μια μικρή ομάδα, έξω από την αυλή υπήρχαν άλλοι που διαμαρτύρονταν.

……………….

protesto2 protesto4 protesto5

http://www.artigercek.com/cavusoglu-almanya-hayira-yardimci-oluyor/

8/3/2017

Σχ: H DΙΤΙΒ για την οποία μιλά ξεδιάντροπα ο Τσαβούσογλου, είναι η υπηρεσία – παράρτημα  του υπουργείου Θρησκευμάτων της Τουρκίας που την έπιασαν οι Γερμανοί να ασκεί κατασκοπευτικές δραστηριότητες εντός της Γερμανίας….

Ωραίο και το άλλο το αστείο που λέει. Πως δεν παρεμβαίνουν σε εκλογές ¨φίλων χωρών¨.

Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς πως η Τουρκία ¨πριμοδοτεί¨ στην Ελλάδα το DEB και στην Βουλγαρία το Dost….

Previous Article

ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ: ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΟ DEB

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *