Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΣΤΟΡΑ

No Comments Share:

 

 

Μετά από το αίτημα του Τραμπ: Ο Αμερικανός πάστορας Μπράνσον τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό

Ο Αμερικανός πάστορας ΄΄Αντριου Μπράνσον που δικάζεται όντας προφυλακισμένος και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 35 ετών, τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό. Ο πάστορας συνελήφθη μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7 και στις 9/12/2018 προφυλακίστηκε. Ο Μπράνσον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 15 ετών για την κατηγορία ¨τέλεσης αδικημάτων χωρίς να είναι μέλος της οργάνωσης¨, συν 20 έτη φυλάκισης για το αδίκημα της ¨στρατιωτική ή πολιτικής κατασκοπίας, σχετικά με κρατικές πληροφορίες που έπρεπε να μείνουν απόρρητες¨. Στην τελευταία εκδίκαση της υπόθεσης του στις 18/7 δεν είχε βγει απόφαση αποφυλάκισης.

Μετά από εκείνη την εξέλιξη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ είχε γράψει σε τουίτ το οποίο απευθυνόταν στον Ερντογάν, πως ο πάστορας κρατείται όμηρος και ότι κάτι πρέπει να κάνει ο Ερντογάν για αυτό.

Trump’ın talebinin ardından: ABD’li rahip Brunson ev hapsine alındı

25/7/2018

Σχ: Αξιζει να σημειωθεί πως μετά από αυτή την απόφαση το χρηματιστήριο ανέβηκε 3% , ενώ τα κέρδη για την Halkbank (που ο πρωην διευθυντής της δικάζεται στις ΗΠΑ) ανέβηκε 12%. Προφανώς δημιουργήθηκαν προσδοκίες βελτίωσης των σχέσεων με τις ΗΠΑ.

Previous Article

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Next Article

Ελεύθερος ο Έλληνας του Πόντου Γιάννης- Βασίλης Γιαϊλαλί !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *